2777
2789

یکی از اقوام داشت با یکی دیگه از اقوام حرف میزد که یهو زنعموی دختره اومد گفت ببخشید میشه تنها باهاش حرف بزنم یدقیقه بعد اون خانمه هم بهش برخورده بنطر شما حق داشته ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یوقتایی لازمه خصوصی حرف زد یعنی چی

اره منم همینو میگم اما دختر عموم اومده پیشم میگه زنیکه بیشعور با این سنش منو بیرون کرد از اتاق ولی خب شاید حرف خصوصی داشت خب 

الان مردم یجور شدن دنبال بهونه ان واسه دلخوری وقهرکردن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اره منم همینو میگم اما دختر عموم اومده پیشم میگه زنیکه بیشعور با این سنش منو بیرون کرد از اتاق ولی خ ...

خب چرااینو بیرون کردن خودشون عذرخاهی میکردن میرفتن ی گوشه حرفشو میزد میومد

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اصلا باهاش خداحافطی نکرد و بغ کرد تا اخر مهمونی به منم سریع گفت

لابد رفتارش بد بوده باهاش چمیدونم من که تواون موقعیت نبودم

باید صدا می زده فلانی بیا و بعد حرفش میگفته. نوع بیانش کمی بد بوده ولی کارش بد نبوده.

اره منم میگم کارش بد نبوده ولی الان یه فتنه ای شده تازه دختر عموم بزرگم هستا سه تا بپه بزرگ داره ولی تااخر مهمونیم باهاش حرف نزد و خدافظیم نکرد 

از اتاق بیرون کردن زشته. بیاد اونی که باهاش کار داره رو بر میداشته می برد جای دیگه.

بیرون که نکرد منم بودم بهش گفت میشه باهات یدقیقه تنها حرف بزنم منو دختر عموم رفتیم بیرون که به من بر نخورد خب شاید کار واجبی داشت نمیتونسته صبر کنه تا بعدا ولی به دختر عموم برخورد 

خب جای دیگه میبرد که بدتر بود چمیدونم والا ولی منم میگم اینهه واکنش نداشت حالا یچیز معمولیه تازه خوبه اروم باهاش حرف نزدهیا درگوشی و ... منطقی گفته میخوام تنها حرف بزنم

خب چرااینو بیرون کردن خودشون عذرخاهی میکردن میرفتن ی گوشه حرفشو میزد میومد

خب خودش نمیرفت من رفتم بیرون عروس زنعموم به دختر عموم گفت ببخشید من چند دقیقه دیگه یممام پیشت