در صورتی که پدرشوهر یه خونه بزرگ۲۰۰ متری براشون خریده باشه.ماشین و زمین خریده باشه.و عروس هم طبقه ی بالای پدرشوهرش بشینه،و پدرشوهرمادرشوهر ناتوان باشن.ب نظر شما در مقابل این همه پولی ک قطعا ب فرزندانش میرسه وظیفه نداره گاهی سر بزنه و غذایی درست کنه؟
برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
من خودم یه همسایه دارم پیره.بچه هاش بهش زیاد نمیرسن.خودشم تنها میمونه.واقعا وظیفه خودم میدونم بهش رس ...
نه عزیزم وظیفه نیس ..شاید یکی در شرایط شما باشه ولی بخاطر یه خصوصیات اخلاقی که داره مثلا درونگرایی نتونه ارتباط بگیره حوصلش نکشه برای همون پیرزنه کاری کنه ..پس ما باید انگ بزنیم تو بدجنسی چون وظیفه داشتی .؟؟؟..
شما از سر خوبی ..خلق .ذات خوبته که اینکار میکنی ..وگرنه وظیفه ای نیس
خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆. ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب🌱🤍
خونه بعدها ب بچه ی همون عروس میرسه.عروس تو همون خونه ۲۰۰ متری لم داده و اجاره نمیده و از میوه های هم ...
بستگی داره رفتار خانواده شوهرش باهاش چجور بوده چون خونه داده دلیل بر خوب بودنشون نیست خونرو به پسرشون دادن میخواستن ندن اگرم وظیفه ای باشه به گردن پسرشون هست اگه هم عروش کمکی بکنه لطف کرده
نمیخواد خانواده خودشو پیش ما خراب کنه واسه همینه جلوی ما اینجوری میکنه ولی دلش خونه
یه جوری پز پولای داداشاشو میده انگار نه انگار حق اینو بالا کشیدن😂😂
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!