2777
2789
عنوان

به نظر شما هم عروس هیچ وظیفه ای در مقابل خانواده شوهر نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 65 پست
بی لیاقتا حیف اون دختر

ولی من از این حرصم میگیره همین خواهره یه جوری سنگ برادراشو به سینه میزنه باید ببینی

حالا برادراش ادم حسابش نمیکنن سر ۱۰۰ تومن میخواستن بندازنش زندان

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه کاری هم بکنه لطف کرده وظیفه ای نداره مگه خونه رو به اسم عروس زدن که وظیفه عروس باشه وظیفه بچه ها ...

خونه بعدها ب بچه ی همون عروس میرسه.عروس تو همون خونه ۲۰۰ متری لم داده و اجاره نمیده و از میوه های همون باغی ک ب نام شوهرشه استفاده میکنه و قدرنشناسه

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
من خودم یه همسایه دارم پیره.بچه هاش بهش زیاد نمیرسن.خودشم تنها میمونه.واقعا وظیفه خودم میدونم بهش رس ...

نه عزیزم وظیفه نیس ..شاید یکی در شرایط شما باشه ولی بخاطر یه خصوصیات اخلاقی که داره مثلا درونگرایی نتونه ارتباط بگیره حوصلش نکشه برای همون پیرزنه کاری کنه ..پس ما باید انگ بزنیم تو بدجنسی چون وظیفه داشتی .؟؟؟..

شما از سر خوبی ..خلق .ذات خوبته  که اینکار می‌کنی  ..وگرنه وظیفه ای نیس 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

نه عزیزم وظیفه نیس ..شاید یکی در شرایط شما باشه ولی بخاطر یه خصوصیات اخلاقی که داره مثلا درونگرایی ن ...

نمیدونم.شاید درست میگید شما.البته منم درونگرام.منتها وقتی همسایه در میزنه روم نمیشه در و باز نکنم.دلم میسوزه

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
خونه بعدها ب بچه ی همون عروس میرسه.عروس تو همون خونه ۲۰۰ متری لم داده و اجاره نمیده و از میوه های هم ...

بستگی داره رفتار خانواده شوهرش باهاش چجور بوده چون خونه داده دلیل بر خوب بودنشون نیست خونرو به پسرشون دادن میخواستن ندن اگرم وظیفه ای باشه به گردن پسرشون هست اگه هم عروش کمکی بکنه لطف کرده 

😐😐دختره ام مشکل داره

خییلی تو مخه خییلی زیاد

نمیخواد خانواده خودشو پیش ما خراب کنه واسه همینه جلوی ما اینجوری میکنه ولی دلش خونه

یه جوری پز پولای داداشاشو میده انگار نه انگار حق اینو بالا کشیدن😂😂

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

معلومه که داره

مامان بزرگ من کار خاصی واسه مامانم نکرده و مامانم ۲۰ ساله داره باهاش زندگی میکنه عذا شستن لباس همه کاراشو میکنه

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

راجع ب من نیست.با مادرم عصری بحث میکردیم گفتم عروس هم وظیفه داره درمقابل خانواده شوهر،اگه خانواده شو ...

خونه و ماشین رو به پسرشون دادن به عروس که ندادن ازش توقع دارن از پسرشون توقع داشته باشن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

نمیدونم.شاید درست میگید شما.البته منم درونگرام.منتها وقتی همسایه در میزنه روم نمیشه در و باز نکنم.دل ...

کلا میگم ...بعضی ها همون افسرده هستن ..یا حوصله معاشرت ندارن ..یا نه اینجوری تربیت شدن خودشیفته 

من خودمم درونگرام ...

ولی قبول دارم جواب خوبی باید باخوبی داد ...

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

البته اینم درنظر بگیرین که خونه و اموال رو به عروس ندادن!!!!!به پسرشون دادن و از پسر پرستی شون دادن.. حتی به دخترای خودشونم ندادن

پس حقشونه عروس نگاهشونم مکنه

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

به نظر من وظیفه نداره...ولی خب مردم توقع دارن.

ولی بخوای انسانی و خدایی نگاه کنی...باید عروس کمک کنه..

نه بخاطر چیزای ک بهشون دادن...بخاطر اینکه خدا خوش نمیاد...و بالاخره یه روزی همه ما از این دنیا میریم...و ادم پیش خدا روسیاه میشه.