2777
2789
عنوان

دیگه دلم نمیاد تو این سایت باشگ

183 بازدید | 17 پست

واقعا مسخرست تا میای یه حرفی بزنی چند تا بپه بیمار عقده ای میان یهو گسیولای سایتم که انگار از توی ارتش نازی ها اوردنشون بی ادب و خشک کاملا راحت به مخاطب و کاربر سایت توهین میکنن برای یه حرفی میام درددل کنم یمشت بپه سال بیمار میان گزارش میزنن و تعلیق میشن ادم بدتر اعصابم بهم میریزه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید خودت بد حرف می‌زنی !ادب تا جایی حکم میکنه ک شخص مودب باشه

چی میگی ؟ دییقا مشکلم همینه یمشت بچه سال یا خانم خانه دار که هیچی از روابط اجتماعی نپیدونم میان طبق قانون سبزی پاک کنی دیگرانو قصاوت میکنن و سریع قصاوتشونو بروز میدن 

کدوم تاپیک بود که تعطیل شد؟

والا دوتا تاپیک اخرم خودم حالم به شدت بد بود قبلا هم راجب خواستگارم تاپیک زده بودم همینکارو کردن واقعا مریضن از اون بدتر ادمینای سایت که بدون توصیحی چیزی بلاک میکنن والا اینستا به اون گندگی بی خبر بلاک نمیکنه طرفو 

چی میگی ؟ دییقا مشکلم همینه یمشت بچه سال یا خانم خانه دار که هیچی از روابط اجتماعی نپیدونم میان طبق ...

دقیقا زن ستیزی که شخصیت میبری زیر سوال اون ها هم شخصیت دارن زن خانه دار زن شاغل مادر ! 

کاری با بچه سال ها ندارم هر مدل آدم پیدا میشه

فضای اینجا جدی نیس برا سرگرمی هس

اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾

اکانت و نمیشه حذف کرد خیلی مسخرس

بخدا حتی نمیتونی تاپیکار خودتو پاک کنی از این بدتر هیچ امنیت و حریم خصوصی نداره و ممکنه مستقیم تو سرچ گوگل بره انگار به عمد میخواستن این سایتو نابود کنن چون قدیما خیلی عالی بود پتانسیل اینو داشت جهانی بشه حداقل تو خاورمیانه  یا کشورای فارسی زبان ولی واقعا گند زدن 

دقیقا زن ستیزی که شخصیت میبری زیر سوال اون ها هم شخصیت دارن زن خانه دار زن شاغل مادر ! کاری با بچه س ...

تو اومده ندیده نشناخته نپرسیده یهو مثل بچه سه ساله هرچیزی به دهنت رسید میپرونی بیرون دیگه شخصیت زیر سوال بردن نداره سعی کن قبل حرف زدن چند ثانیه فکر کنی تا شخصیتت زیر سوال نره

تو اومده ندیده نشناخته نپرسیده یهو مثل بچه سه ساله هرچیزی به دهنت رسید میپرونی بیرون دیگه شخصیت زیر ...

کاملا با احترام جوابت رو دادم 

بنظرم زن ستیزی ک با هم جنس خودت خیلی با لحن بد و دعوایی حرف می‌زنی !

کاملا با احترام جوابت رو دادم بنظرم زن ستیزی ک با هم جنس خودت خیلی با لحن بد و دعوایی حرف می‌زنی !

لحن بد و دعوایی چیه ؟ دارم رک و منطقی حرف میزنم برای همینم گفتم زن خانه دار چون روابط اجتماعیش کمه همین میشه کل دایره ارتباطیش خانواده خودش و نهایت همسرشن برای همینم فکر میکنه همه باید همونجوری باهاش برخورد کنن درصورتی ارتباط باغریبه ها متفاوته 

کاملا با احترام جوابت رو دادم بنظرم زن ستیزی ک با هم جنس خودت خیلی با لحن بد و دعوایی حرف می‌زنی !

یکی یکم منطقی باهاشون حرف بزنه میرن تو فاز خاله زنکی که وای خداا این به ما توهین کرد و ... درصورتی یه حرف معمولیه صرفا و همه قزاز نیست به واسطه رو دروایستی فامیلی ناز شمارو بکشن الکی 

یکی یکم منطقی باهاشون حرف بزنه میرن تو فاز خاله زنکی که وای خداا این به ما توهین کرد و ... درصورتی ی ...

کسی ک صبح تا شب درگیر بچه و شوهر هست رو نمیشه مقایسه کرد با فرد مجرد تو جامعه 

شخص تو درست میگی 

ولی خب دلخور نشو ازشون اونا هم مدلشون همینه ! ما ک نمیتونیم کسی رو عوض کنیم