2777
2789
عنوان

چه زندگی مزخرفی خدا بمن داد

312 بازدید | 10 پست

نزدیک سه ساله از شوهرم جدا زندگی میکنم چون فهمیدم حشیش می‌کشه گاها تریاک وگاها مشروب و سیگار همیشه 

کلی اخلاقش بد شده بود پسر دو سالمو‌میزد 

منم رفتم 

خلاصه ازون موقع دو دفه بردنش کمپ 

این سری آخری معلوم نیست چی استفاده کرده که کلا تابلو شده بعد باباش نصیحتش می‌کنه یدفه حمله می‌کنه سمت باباش میگه سر تو و مامانو می‌خوام ببرم بذارم تو یخچال 

بعد باباش می‌ترسه یواشکی پیام میده دو تا دیگه از پسراش میان به زور اینو میذارن تو ماشین و دوباره میبرنش کمپ 

امروز اینا رو فهمیدم یه حالی شدم 

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی اگر خانواده شوهر من بودن ‌، خانوادش فداش میشدن میگفتن حتما تو زن بدی بودی اون رفته سمت مواد 

انشالله نجات پیدا کنه تا خودش نخواد نمیتونه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

جواب پسرمو چی بدم بعدا همین الان همش میگه همه بابا دارن بالای من کجاست

بگو بابات مرده

بخدا ما زنا دیوونه ایم ب پای این مردا میسوزیم چی دادرن جونیمون رو نابود کردیم رفت

من شوهرم فقط اخلاق نداره دیگه حوصلش رو ندادم اگه ایراداش اینجور بین فامیل تابلو بود راحت جدا میشدم 

جواب پسرمو چی بدم بعدا همین الان همش میگه همه بابا دارن بالای من کجاست

نمیشه بگی بیماره؟

بگی بردنش یه جایی حالش خوب بشه 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

سلام خوبین

منم دارم جدا میشم بچم دختره ی سالشه

۱۰ ماهه خونه بابام قهرم

ولی حضانت بچمو میخوام بگیرم

بنظدتون بعد از ۷ سال بهم میدن

خیلی نگرانم

شوهرم مشکلی ک بتونم سلب حضانتش کنم مث اعتیاد و اینا نداره

سلام خوبینمنم دارم جدا میشم بچم دختره ی سالشه۱۰ ماهه خونه بابام قهرمولی حضانت بچمو میخوام بگیرمبنظدت ...

فعلا حضانت با خودته ،از الان فک نکنم بتونی کاری کنی 

مگه چند وقت بگذره هیچ نفقه ای نده و کلا ترک کنه شمارو 

اونوقت اگه اون زودتر نره عدم تمکین نزنه برات 

تو میتونی شاکی شی

...
فعلا حضانت با خودته ،از الان فک نکنم بتونی کاری کنی مگه چند وقت بگذره هیچ نفقه ای نده و کلا ترک کنه ...

تو چجوری حضانتو گرفتی؟

بدیش اینه شوهر من الان ادعا میکنه ک بچمو دوس داره و گریه زاری میکنه

عدم تمکین زده