2777
2789
عنوان

فردا صبح می‌خوایم بریم مسافرت ولی هنوز کاش مشخص نیست 😩

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 58 پست
خخخ میگم ک مقصدمون مشخص بود اصفهان و شیراز بعد دوست شوهرم گفته شیراز مارفتیم نرو شمال بیشتر خوش میگذ ...

شیراز خیلی خوشگله همش باغه🥲

اصفهانم که همه باید ببینن

یزدم یه تجربه متفاوته

اگه تا حالا اینارو نرفتید برین شمال شهریور ماه برید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیراز خیلی خوشگله همش باغه🥲اصفهانم که همه باید ببیننیزدم یه تجربه متفاوتهاگه تا حالا اینارو نرفتید ...

آفرین ب همه دارین متقاعدم میکنین بریم شیراز اصفهان 

برای خرید هم آره ولی خیلی قشنگیه قشم

الان خیلییی گرمه شک نکن 

برادرم بندرعباس هست 

دیروز خانومش می‌گفت دارم هلاک میشم از گرما 

من باشم از شمال میرم طرف تبریز و ارومیه که خنکه 

اونجا هم میرم سرو یا خوی برای خرید 

جنساشون ترکه و خیلی بهتر از جنسای چینی قشمه

فدات عزیزم قدمت رو چشم شما کجا هستین

چشماتون روشن عزیزم .من خوزستان زندگی میکنم اما توی رفت و امد به شهرمون از بروجرد گذر میکنیم .هروقت میرسیم بروجرد ،روح ادم تازه میشه.انشالله شهرتون ابادو دلتون خوش💖💖

چشماتون روشن عزیزم .من خوزستان زندگی میکنم اما توی رفت و امد به شهرمون از بروجرد گذر میکنیم .هروقت م ...

قربونت برم خوزستانم قشنگه من اهواز و ابادان و سربندر اومدم خیلی هم عالی که دوست دارین اینجارو من همیشه میگم همه جای ایران سرای من است ماشاالله همه جای ایران قشنگه و مردمان شریفی داره