2777
2789
عنوان

درمان تیرگی بعد از لیزر 🥰

854 بازدید | 33 پست

سلام وقت بخیر 

تصمیم گرفتم تجریه خودم رو در اختیارتون بزارم شاید واسه کسی مفید باشه 

من بعد از لیزر نواحی خصوصی کشاله ران و زیر بغلم به شدت تیره شد و پوست بدنمم در حد دو سه درجه تیره شد 

من یه جراحی انجام دادم و خیلی اتفاقی متوجه شدم پمادی که استفاده میکنم پوست و روشن میکنه و برای نواحی تیره شده ازش استفاده کردم و خداروشکر رنگ پوستم روشن شد🥰 اسم پماد کنتراکتیوبکس هست (جدیدا سخت پیدا میشه)که یه ترمیم کننده قوی هستش در کنارش من اسکراب بدن و کرم روشن کننده بدن درمالیفت هم استفاده کردم و برای دو سه درجه تیرگی کل بدنم از مرطوب کننده استفاده کردم دو روز یکبار بعد از حمام که نواحی شدیدا تیره بعد از یک ماه و کل بدنم بعد از دوماه روشن شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۵۰ درصد ترگی مونده بعد لیزر چیکار کنم 

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
تبرگی همیشع هست فقط کربوکسی خوبه برا تیرگی

چیه

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
من ۵۰ درصد ترگی مونده بعد لیزر چیکار کنم

ژل کنتراکتیوبکس بخرید هر شب موقع خواب که دیگه مطمئن هستید آب به بدنتون نمیخوره از ژل استفاده کنید به مقدار کم چون یه ذرشم پوشش میده قسمت زیادی از پوست و ، هر شب استفاده کنید تا پماد تموم شه خودتون نتیجه رو همون هفته اول می بینید از اسکراب بدنم استفاده کنید تیرگی من یکساله بود رفت 

تبرگی همیشع هست فقط کربوکسی خوبه برا تیرگی

میخوام حداقل همرنگ بدنم بشه

ژل کنتراکتیوبکس بخرید هر شب موقع خواب که دیگه مطمئن هستید آب به بدنتون نمیخوره از ژل استفاده کنید به ...

عزیزم داروخونه داره این پماد رو اسکراب چی بخرم