2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 72 پست
هکر حرفه ایه

هرچقدر حرفه ای باشه شما خطتت عوض کن شما ردی ازش نزار و ایدی تلگرام حتی اینستا پاک کن شما خودت دست کم نگیر گلم 

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم برای مادرت ۵ تا صلوات فرستادم

مرسی دوست مهربونم ان شاالله حاجت روابشی 😘❤️

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
هرچقدر حرفه ای باشه شما خطتت عوض کن شما ردی ازش نزار و ایدی تلگرام حتی اینستا پاک کن شما خودت دست کم ...

از طریق خط خانوادم پیدا میکنه یا فامیل یا .... اصن موجود کنه ای هست

از طریق خط خانوادم پیدا میکنه یا فامیل یا .... اصن موجود کنه ای هست

برو پلیس این ادمو کلا نابود کن بلدن چطوری نابودش کنن 😐🤕این دیگه مزاحمه

دلم نمیاد چون حس میکنم مشکل داره. سادیسمش هم تشخیص خودمه از رو حرکاتش خب واضحه می فهمم

دلم نمیاد به خدا. حس میکنم چیزی توی گذشتش باعث شده اینجوری بشه. خب راستش من از 18 سالگی باهاش نتی آشنا شدم طول کشید تا به عمق فاجعه پی ببرم که چقد مریضه