2777
2789
عنوان

علایم بارداری بعد دو ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 36 پست
روز ۱۲ آز دادم منفی بودچند روزه که فهمیدم باردارم توی مطب ماما ها که خودشون آزمایش میگیرن آز دادم مث ...

من ۲۰ اسفند باید پریود میشدم ۵ فروردین آزمایش دادم منفی بود کمتر از دو،البته عقدم رابطم بدون دخوله ممکنه منم مثبت باشه؟

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدودا دو ماه میشد پریود نشدنم باعث شد شک کنمچون اولین بارم بود اینطوری به مدت دو ماه پریود نمی‌شدم

چرا انقدر دیر پس نشون داده،آزمایش که خیلی دقیقه،باره اول بتات چند بود؟

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

ماه رمضون تاثیر داره؟ من اصلا رابطه هم نداشتم ☹️ ممکنه حامله باشم؟ ماه قبل دوباره عقب افتاد ازمایش د ...

فکر نکنم تاثیر داشته باشه

من نمی‌دونستم باردارم 

اگر میدونستم رعایت میکردم 

نه عزیزم احتمالا خیلی کمه حامله باشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم ایشالله به سلامتی نی نی به دنیا بیاد😍😍 مبارکه😍❤️ شما اقدام بودی؟

مرسی گلم الهی قسمت همه ی اونایی که نینی می‌خوان 

من دارو اینا نمی‌خوردم برا بارداری ولی جلوگیری هم نمی‌کردیم

فقط دو سه ماه قبل اینکه دیگه جلو گیری نکنیم قرص آهن و ویتامین E  میخوردم که دکتر خودش تجویز کرده بود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا انقدر دیر پس نشون داده،آزمایش که خیلی دقیقه،باره اول بتات چند بود؟

نمی‌دونم والا دکتر گفت شاید بتا پایین بوده که نشون نداده

بعدا که بتا بالا رفت علایم هم ظاهر شدن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مبارکهههه انشالله به سلامتی به دنیا بیاد❤️

ممنون 

اولاش باورم نمیشد 

همش درحال انکار بودم ک اگه پریودم عقب افتاده شاید بخاطر رژیمه سیستم بدنمو بهم زده

آزمایش اشتباه بوده 

دکتراش بلد نیستن و....

اما بعد سونوگرافی و صدای قلب دیگه باورم شد

فسقلی یواشکی اومده برا خودش قلب اینا تشکیل داده بود🥰

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
ممنون اولاش باورم نمیشد همش درحال انکار بودم ک اگه پریودم عقب افتاده شاید بخاطر رژیمه سیستم بدنمو به ...

ای جانممممم🥺🥹😍 من ذوق زده شدم🥹 ایشالله می سابم به دنیا میاد و خودتونم به سلامتی فارغ میشین🥹❤️