2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکست

82 بازدید | 6 پست

کلا گوشی شوهرم قفل داره نمیذاره چک کنم ولی یه جوری وانمود کردم درسته قفلش میکنی ولی من پیاماتو میخونم

امشب داشت وضعیت وات سابشو چک میکرد نوشته بود ۳۲ نفر دیدن گفتم میشه بری روش ببینم کیا دیدنش گفت اصلا مهم نیست کی دیده  مهم اینه برای یکی از اموات مردم نماز وحشت بخونن

دوباره گفتم وجدانا برو رو وضعیت ببینم کی دیده تفره رفت باز گفت وقتی اصرا. میکنی ازت بدم میاد منم گفتم چرا میترسی میخواستم ببینم چندتا زن چکش کردن🙈اونم گفت اگه اعتماد نداری چرا موندی برو گفتم بحث اعتماد نیست دوست داشتم ببینم تو شخصی ترین قسمت بدد منو میبینی بعد برای چندتا اسم غریبه ام.

اخر سرم گفتم دوس ندارم خودم دزدگی گوشیتو چک کنم برای همین گفتم.

خدایی یک دقیقه کنارش هنگ کردم فقط با انگشترم بازی کردم که نشکنم خودمو بغض منو گرفته بود بعد بلند شدم از اتاق اومدم بیرون درو بستم اینقد گریه کردم تا الان.

همش میگم اگه چیزی توش نبود چرا نشونم نداد خیالم راحت بشه و ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حق رو میدم بهش ، رسما داری بهش میگی خانم چک مبکنه وضعیتتو ! رسما میگی من میدونم خانم توی گوشیت هست من چکت میکنم ، خب اون بیاد چی بگه بهت؟

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

انقد بدم میاد از این نرهای الاغ که تا تقی به توقی میخوره گوه اضافی میخورن و میگن اگه اعتماد نداری چرا موندی، برو، برا خودشونم طاقچه بالا میذارن، تو هم میگفتی باشه میرم اما اولش تو رو با مهریه میچزونم از حلقومت میکشم بیرون بعد میرم، توروخدا در این مواقع ساکت نباشین که بی‌شعور ها سواستفاده کنن، بلکه تهدیدشون کنین، چه معنی داره شریک زندگی گوشیش رو از زنش قایم کنه