طرف زن اول داره و خواست روش دوباره زن بگیره با خواهر بنده یه مدت صحبت کرد(فقط صحبت) و خب نمیدونم چرا ب تفاهم نرسیدن برای ازدواج و این اقا یه خانم دیگرو گرفت ب عنوان هوو برای زن اول خلاصه خونشونم ایران نیس گاهی مرده با خانومش میاد یکی دو روزپیش تنها اومده بود اقاعه ابجیم هی میچسبه بهش و نخ میده میخواد زندگی طرفو سرد کنه و طرف براش تو ایران خونه بگیره و طرفو بتیغه بنظرتون به خانومش امار رو بدم؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اهان افغان هستید ؟ اولا بیخود کرده زن گرفته زوری ، ی زن رو بدبخت کرده ، اول طلاقشو میداد بعد زن دوم ...
تو افغانستاان طلاق برای خیلی ها بی معنی و ممنوعه
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!