2777
2789
عنوان

بنظرتون به زن طرف بگم ابجیم داره به شوهرش نخ میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 52 پست
ازدواج اول اقاعه شرایطش فرق داره ب زور خانواده با زن اول ازدواج کرده

اهان افغان هستید ؟ 

اولا بیخود کرده زن گرفته زوری ، ی زن رو بدبخت کرده ، اول طلاقشو میداد بعد زن دوم رو میگرفت . هرزگی همینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان افغان هستید ؟ اولا بیخود کرده زن گرفته زوری ، ی زن رو بدبخت کرده ، اول طلاقشو میداد بعد زن دوم ...

من ایران طرف افغانستان 

من خر تنهای شهرم با شرکم من قهر قهرم... 

افغانستان

اه افغانیه؟ علاوه بر وجدلن عقلم نداره خواهرت

منتظر کارما باشه بد میزنه کمرش

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

معذرت میخوام خواهرتو خدا زده؟ انگار زده😐 مرتیکه هر دوتا زن گرفته بعد خواهر تو دنبال همچین لکه ننگیه ...

دنبال پولش خیلی پولداره 

بالاخره جلو ضرر رو از هرجا بگیری منفعته ترجیح میدم زجر بکشم و همونجا یه خاکی ب سرم بریزم تا اینکه ع ...

امروز فهمیدم زنه باردار نمیشه الهییی

کلا دیگه با خواهرم قطع رابطه کردم

ای وای چه سخت خدا نصیب هیچکس نکنه 💔💔کار خوبی کردی ادم سمی سمیه حتی اگ خواهر ادم باشه ..

ببین ازین ادم بی ذات تر ندیدم ی مدتم با دوست پسر من بود

اهان افغان هستید ؟ اولا بیخود کرده زن گرفته زوری ، ی زن رو بدبخت کرده ، اول طلاقشو میداد بعد زن دوم ...

تو افغانستاان طلاق برای خیلی ها بی معنی و ممنوعه

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!