2777
2789

من خیلی سر درگمم میخوام مستقل باشم یه کاریو شروع کنم اما بین چندمهارت گیر کردم و نمی دونم کدوم یکی خوبه درآمد داره و بهتره خونه دارم دوتا دخترم دارم 🥺 یکیش عکاسی از محصول و غذاست دوم نقاشی سوم خیاطی و چهارم قنادی) تولید انواع کوکی فقط( 

مهارتای بالارو دارم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیاطی در درآمده

کدوم شاخه ؟ چطور بدوزم شخصی یا عمده و...

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
سلام گلم اگه کار با گوشی تو خونه رایگان بدون هزینه ثبت نام خواستی بهم درخواست دوستی بده🌷

چی هست ؟ انیدوارم بازاریابی و تبلیغ محصول و اینا نباشه علاقه ندارم 

بنظرم کوکی درست کن و عکس بگیر از محصول و غذا 

کوکی چون برا شکمه همه می‌خرن ولی خیاطی اهمیتش 

کمتره نسبت به مواد غذایی و خوراکی کمتر می‌خرن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اگه دوره عکاسی کودک و بارداری و اینا ببینی به نظرم درامدش خوب باشه تو آتلیه ها البته بازم بپرس

وای عکاسی کودک خیلی سخته بچه نمی شینه پیر درمیاره😂 بیشتر عکاسی عروسی  علاقه دارم که فعلا شرایطشو ندارم خواهر

خیاطی عالی و پردرآمد

خیلی م دردسر داره آره ؟؟ 

بنظرم کوکی درست کن و عکس بگیر از محصول و غذا کوکی چون برا شکمه همه می‌خرن ولی خیاطی اهمیتش کمتره نسب ...

اره خودمم تو فکر اینم بیشتر امیدوارم بخرن نمیخرن که 

مانتو دوزی خوبه .کاور دوزی وسایل برقی و مبل هم خوبه لباس مجلسی عالیه

اره مانتو و پیراهن اینا خوبه برای خودم همیشه میدوزم