2777
2789
عنوان

ولنتاین و بدبختی خرید هدیه

10471 بازدید | 107 پست

من ترجیح میدم هدیه نگیرم که هدیه هم نخرم بخصوص واسه مردها که اصلا نمیدونی چی بگیری. حالا واسه خانومها کلی هدیه میشه خرید ولی اقایون نه. کفش و ساعت و کیف و لباس و کمربند و موبایل و عطر و انواع ریش تراش رو که خودش داره. قبلا هم ساعت و کیف و عطر رو گرفتم. تو خرید لباس هم خیلی سخت گیره .  دیگه چی می مونه؟راهنمایی کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایسش ولنتاین تو لیست مناسبتهای ما برای خریدن هدیه نیست 😁

گل گفتی الکی مد شده

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

من وقتی میمونم چی بخرم یچی میگیرم ب دردخودمم بخوره مثلابودجه کم باشه ازاین گوی برفیا.لیوان جفتی عشقولانه ها .پیازداغشم زیادمیکنم فک کنه ب عشق اونه ک خریدم

لباس واس عیدش م میتونی بخری

دسبند چرم بگیرم .. ست کیف پول و کمربند بگیر

گلدون گل بگیر

کتاب بگیر

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐