2777
2789
عنوان

ولنتاین و بدبختی خرید هدیه

| مشاهده متن کامل بحث + 10479 بازدید | 107 پست

گل بخر۰ خیلیم رومانتیکه😍😍 یکیم نداریم برامون بخره😞

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بدبختیا رو ایرانیا خودشون سر خودشون آوردن😂آخه ولنتایین به ما چه..نهایت یه کاکائو...اینقد ک ماها هزینه میکنیم واسه این روز بخدا اگه خارجیا بکنن😐😐😐

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

من یا فوتبال دستی میخرم یا کتونی البته نخریدم هم مهم نیست چون کلا کادو برامون زیاد مهم نیست فقط شوهرم میدونه من گل زیاد دوست دارم بهش هم گفتم برام طلا بخر 😂😂😂نخرید هم نخرید🤔🤔🤔

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟
فک کن خرس بدی ب این خرسای گنده😂

خرسای گنده روخوب اومدی😂😂😂😂😂😂😂😂😂

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞                    
ببین عشق چیه. الان شوهر من ب ماشین خ علاقه داره میخوام یچی تزینی بگیرم

به ماشین علاقه داره ولی اهل خرید این چیزای تزئینی نیست میگه کاربردی باشه حتما که استفاده کنه

من هرسال بسان دخترکی شرور، برای پسرکی متین، عروسکی زیبا میخرم.

به روی خودمم نمیارم 37 سالشه!!!

:))

یه سال گاو. یه سال شتر. یه سال جغد. یه سال الاغ. ... توو این 7 سال تا حالا خرس نخریدم. :))

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

اي بابا چقدر سخت ميكيرين مهم دور هم بودنو شاد بودنا يعني سالي دوبار ادم نبابد واسه همسرش كادو بخره نيازي نيس ميليوني هرج كني يه جاسوئيچي بخر كنارشم شكلاتو اويز عروسك واسه ماشينش

چه ذهن خلاقی داری گلم. به منم ایده بده😂

ایده گرفتی خبرم کن. :)

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
من یا فوتبال دستی میخرم یا کتونی البته نخریدم هم مهم نیست چون کلا کادو برامون زیاد مهم نیست فقط شوهر ...

یه بار دیرتر گرفتم تو ذهنش مونده بود فهمیدم که واسش مهمه خرید هدیه