2777
2789

که به خاطر مهریه رفت 

خواستگارم بوده

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  

احمد رضا حتی اگه برگرده هم آدم خوبی نیست کی سر مهریه و ... قهر می‌کنه آخه 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احمد رضا ۲ ۳ ماهه رفته مگه خره برگرده

میشه درمورد ازدواجم بگید 

شغلش چی هست وچه موقع باهاش آشنا میشم

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
اره اگه بهش دختر ندن بر میگرده 😁 مگه مردم دختر از سر راه اوردن به احمد رضا بدند

از رفتنش خیلی ناراحت شدم 

خیلی سرکوفت شنیدم از طرف خانواده 

از رفتنش خیلی ناراحت شدم خیلی سرکوفت شنیدم از طرف خانواده

اگه قسمتت باشه برمیگرد ، حرف خانواده رو زیاد به دل نگیر همیش عجول هستند تو این موارد انگار دخترشون رو دست شون قرار بمونه 

احمد رضا ۲ ۳ ماهه رفته مگه خره برگرده

عزیز 2و3ماه بیشتره 6ماهه

درست گف؟ دو سه ماهه رفته ؟

نه عزیزم 

ببین یه دقیقه اون مغزتو کار بندازکسی که ۶ مااااهه رفته چرا باید برگرده؟

@ایران1372‍ سلام عزیزم حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟من چه زمانی با چه کسی ازدواج دارم؟مرسی عزیزم