2789

بچه ها بنظرتون برگزار میشه یا ول معطلیم؟؟؟🙁

من دارم می خونم اما هی ته دلم خالی میشه و ناامید میشم میگم اگه برگزار نشه چی؟؟؟

آخه سرکار نرفتم که خیر سرم فقططططط بخونم تا انشالله امسال دیگه قبول شم اما وسطاش هی میگم اگه برگزار نشه چی؟؟ اگه این همه بخونم و قبول نشم چی؟

کلی حرف و اضطراب میاد سراغم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم قبل عید خوندم دیگه گزاشتم کنار 

جه مسخره بازی دراوردن اصلا معلوم نیس ازمون باشه یا نباشه

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
شما رو چ منابعی میخونید؟ای کانالی پولی رو هم عضو شدید؟

من منابع نوین استخدام رو خریدم واسه جمع بندی نهایی هم می خوام تست های کانال های دیگه رو بخونم که هم مرور شه مطالب هم مسلط شم 

شما رو چ منابعی میخونید؟ای کانالی پولی رو هم عضو شدید؟

همه کانالا عضوم 

یه سری هم خریدم 

ناامید شدم گزاشتم کنار

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
حالا هم برگزار نشه چیز خاصی از دست ندادی. زحمت زیاد و حقوق پایین. من پارسال قبول شدم بعد شیش ماه دیس ...

آخه واسه من از غیر دولتی که بهتره

شما چه مدت و روزی چند ساعت خوندین تا قبول شدین؟