2777
2789

بچه ما داشتیم برمیگشتیم بابام نشست تو ماشین حس خوبی نداشتم بهش صفحه گوشیش روشن شد گوشی گذاشت داخل در ماشین احساس کردم ی کاری داره میکنه به مامانم گفتم اون شب بعد از چند روز مامانم یهو اومد. گفت برای بابات پیام اومده خوبم فقط سردردم مامانم گفت من پیام ب روی بابات اوردم خیلی شرمنده شد دیگه هیچکدوم پیگیر نشدیم تا امروز رفتار مامانم خیلی تو مغزم بود هی الکی به همه چی گیر میداد بعد یکم حرف زدم باهاش حالش اصلا خوب نیست چیکار کنم دفعه اولی ی انگشتر گل خرید نرفت دیگ سمتش مامانم نمیتونه طلاق بگیره چون پشتیبانه نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پدرو مادرت چند سالشونه درآمد پدرتون بالاسمادرت باهاش سرده مشکل خاصی دارنشما خودت علت این کارو ...

نه هول نیست 

رابطه مامان بابام انچنان خوب نیست 

مادرم متولد ۶۰ بابام۵۵

عواقب بد حجابی  دیگران ،دودش میره تو چشم یه خانم از همه جا بی خبر ،تا وقتی این همه زن اخت و عملی  که همه جاشو میریزن بیرون ،هست  ،دم دستی ،ارزون  ،خب مردا هم خیانت میکنن   اینجوری به هم جنس خودمون  ضربه میزنیم  مثل ضربه ای که مادر اسی داره میخوره   اسم کارشونم گذاشتن  زن ،زندگی آزادی  ،متاسفم واقعا

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

کاش زنها میفهمیدن  خیابون ،اتاق خوابشون نیست  ،کاش میفهمیدن  عواقب عریانی و لختی چیه ،یه زن بد بخت از همه جا بی خبر ،اینجوری بهش خیانت بشه

کاش زنها میفهمیدن خیابون ،اتاق خوابشون نیست ،کاش میفهمیدن عواقب عریانی و لختی چیه ،یه زن بد بخت ا ...

چه ربطی داره همسر دوست من ادم مذهبی هم هست اخرین بار دو بار با یه خانم با حجاب چادری ریخته بود روی هم....ندیدی یعنی این مدلی ها رو هم؟ فقط بد حجاب دیدی ؟

چه ربطی داره همسر دوست من ادم مذهبی هم هست اخرین بار دو بار با یه خانم با حجاب چادری ریخته بود روی ه ...

نه اون اقا مذهبی بوده ،نه اون زن  ،اونا فقط ظاهرا  مذهبی  بودن   ادمی گه عمیقا ایمان بخدا داشته یاشه  نفسش رو کنترل میکنه