2777
2789
عنوان

دوستان بابام برای بار دوم ب مامانم خیانت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 18 پست
نه اون اقا مذهبی بوده ،نه اون زن ،اونا فقط ظاهرا مذهبی بودن ادمی گه عمیقا ایمان بخدا داشته یاشه ...

خب اونی هم که از نظر تو خودشو بیرون میریزه اونم ممکنه خیلی پایبند به اخلاقیات باشه در نتیجه از روی ظاهر ادمها رو قضاوت نکن....

خب اونی هم که از نظر تو خودشو بیرون میریزه اونم ممکنه خیلی پایبند به اخلاقیات باشه در نتیجه از روی ظ ...

چجوری ممکنه پایبند به اخلاقیات باشه و خودشو جلوی شوهر یه زن دیگه لخت کنه ؟ بصورت غریزی مردها از طریق دیدن عاشق میشن ،حالا شما هی بگو نه ،مرد نگا نکنه  ،این خود گول زنیه ،مردا تنوع طلب میشن اینجوری ،به زن خودشون قانع نمیشن  ،زنهای اون مدلی هم که ارزون و در دسترس  خب  اینجوری خیانت زیاد میشه  خیلی واضحه  واقعا

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اونی هم که از نظر تو خودشو بیرون میریزه اونم ممکنه خیلی پایبند به اخلاقیات باشه در نتیجه از روی ظ ...

یعنی کسیکه صد قلم ارایش میکنه ،لباسهای متناسب با عرف نمیپوشه ، بدنشو نریخته بیرون ؟ پس دقیقا داره چیکار میکنه ؟ میشه توضیح بدی 

ارزش زن رو اینا آوردن پایین ،بی حیا شدن ،دم دشتی و ارزون ،یه زمانی مرد وایسی جونشو بده تا یه زن نگاش کنه الان زنها و دخترا  ،مردا رو درسته قورت میدن  ،خجالت میکشم گاهی ازینکه  اونا هم جنسامن