2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اقدام پنجمم این ماه اولین ماهی بود که لتروزول خوردم و hmg و hcg زدم.  ولی هنوز که موعدم نشد ...

سايز فوليهات چند بودن؟الان دل دردم داري؟

براي سلامتي بابام يه صلوات ميفرستيد  
لترو نخوردي؟فقط امپول زدي؟الان بارداري؟

من هیچ مشکلی نداشتم ولی باردار نمیشدم

فولیکولامم بزرگ بود ایقد ای داروها خوردم فایده ای نداش 

ی ماه آمپول زدم فولیکول آزاد شد همون ماه باردار شدم 

من اينماه همه چي خوردي همه كارم كردي از ازمايش بگير تا عكس رنگي تا سونو وازينال و كلي دارو ويتاگنوس لترو ويتامين اي قرص اهن ويتامين د٣ دوفاستون اچ سي جي و دوتا فولي ٢١و ١٩هم داشتم خداكنه باردار باشم روز ١٩سيكلم هرشب اقدامم كردم

براي سلامتي بابام يه صلوات ميفرستيد  
سونو نرفتم اصلا. بهم نگفت دکتر برم با بهم بگه بیا سونوت کنم. خودش سونو داره تو اتاقش. ولی به من اصن ...

اره الان که 22 سیکلم داره حالتی نزدیک پریود شدن میاد سراغم. درد و فشار و سنگینی زیر شکم و درد و حس بد صبحها که از خواب پا میشم زیر دلم و اینا درد میکته