2777
2789
هم آموزش هم نسل گذشته متاسفانه بچه ها تو خانواده پرتنش بودن پسرهایی ک عصبی و دست بزن دارن نگاه می‌کن ...

بله متاسفانه جو خانواده و تربیت هم بسیار تاثیر گذاره 

کاش والدین خوبی باشیم

خودتو دوس داشته باش❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پشیمونم بديش اینجاست که آدم همش میمونه تو این رابطه سمی اصلا نمیتونه از این رابطه بیاد بیرونمن ب ...

بله حق با شماست بعد از طلاق مشکلات زیادی برا خانما پیش میاد اما من ارزوم اینه که زوتر طلاق بگیرم فقط چون بیمار روانی و بی مسئولیته و بچمو نمیده ببرم موندم اما دائما قهریم و ازش متنفرم

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
منم پشیمونم بديش اینجاست که آدم همش میمونه تو این رابطه سمی اصلا نمیتونه از این رابطه بیاد بیرونمن ب ...

چرا پشیمون منکه انقددددد خوشحالم بااینکه تو روستام و امکانات کم اما عااالیه

نمی‌دونم اون لحظه به چی فکر میکردم که این اسمو گذاشتم😐😐لطفاً زیر ۲۵سال تاپیک هامو جواب ندن ممنون🌷

چجوری تحقیق کنم متاسفانه کسی کمکی نمیکنه بهم از خواهرش و...‌ راجع بهش بپرسم؟؟

خودت ک نمیتونی عمویی دایی کسی و بفرست همسایه ها.مسجد محل .اقوام دورترشون خیییلی موثره

نمی‌دونم اون لحظه به چی فکر میکردم که این اسمو گذاشتم😐😐لطفاً زیر ۲۵سال تاپیک هامو جواب ندن ممنون🌷

بله حق با شماست بعد از طلاق مشکلات زیادی برا خانما پیش میاد اما من ارزوم اینه که زوتر طلاق بگیرم فقط ...

من امنیت نداشتم تو خونه دو بار میخواست خفم کنه دفعه آخر داشتم بیهوش میشدم ول کرد 

منم ۱۲ سال تحمل کردم نمیخواستم جدا بشم بخاطر بچه هام ولی دیگه نشد

از راهی که با امید میرممرا با اندوه برنگردون خدای من

تورو خدا خوب تحقیق کن آیندتو با این تباه نکناینا خوب نمیشن هیچ بدتر هم میشن

بخدا نمیدونم چطوری باید تحقیق کنم هیشکی از خانواده کمک نمیکنه ، همه میگن تحقیق چی خودش باید خودشو نشون بده منم واقعا تجربه هیچی نداشتم نمی‌فهمم چی به چیه 😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

چرااا

گفتم بالا. چون ادم درست و قابل اعتمادی نیست فقط فکر خودشو خونوادشه استقلال نداره بیعرضه است نه عرضه کار کردن داره نه خونواده نیگهداشتن. هرچی بابا مامانش بگن همونه کار و درامد نداره خیانتم میکنه تازه

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری