اکثرا حس میکنم با منطق جدا نمیشن و با دعوا هستش ! و خیلی عالی شما با آرامش جدا شدید . دلتنگی بخشی از جدایی ان شالله خدا به قلبتون آرامش بده . منم تو موقعیت خوبی نیستم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ببخشید من خیلی معذرت میخوام اگر انقدر دوستش داشتی نباید میذاشتی از دست در بره😁😅 در بره نه که فرار ...
بودن یا نبودنش دس من نبود دس پدر مادرم بود دست قومی بود
ما اصالتن عربیم اونا ترک بودن پدرم سخت گیر بود و راضی نمیشد فک میکنی من یکاری کردم در بره ؟؟ ن اون ادم در رفتن بود ن من ادم ول کردن ولی خب خانوادم راضی نبودن
هیچ ربطی به قومیت و فامیلی و فلان نداره پسره اگر میخواستت میتونست پافشاریکنه خودت هم همینطور همینه ...
درحد فرار هم فک کردیم ولی انقدم احمقم نبودم ک بخوام فراد کنم....
پا فشاری تا حد فرار خب..؟
بعدشم مایی ک خانوادهامون سنتی ازدواج کردن و ت فامیلمون هیچچچ دختر پسری از رو عشق ازدواج نکرده بنظرت پدر مادرامون اجازه میدن ب قول خودشون همچین غلطی کنیم
میتونستید این زنجیره عذاب رو بشکونید همه میگن وای فامیل ما تونحوری وای اینحوری جمع کن بابا ، خودتون ...
دیگ هر قومی یجورین
دیدی بعضی از شهرها حتا برا اینک دخترشون خاسته طلاق بگیره طرفو گرفتن کشتن ت فامیل پدری منم رسم نیست دختر اینجوری ک من میخواستم ازدواج کنه باید بشنیم یکی از فامیلای پدری یا مادری انتخابمون کنه و با پسرش بیاد و بعدش تموم
اینک ت دانشگاه یا اتوبوس یا کافه یا مغازه یا مجازی اشنا شیم و تمصیم ب ازدواج بگیریم گناه کبره کردیم