2777
2789
عنوان

دلم بد جوری شکسته بیاین با دل شکسته م براتون دعا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 30 پست

تو رو خدا دعا کن همسرانی خیلی خوش اخلاق و مهربان و نجیب و حلال خور و چشم پاک و سالم و پولدار و آبرو دار و تحصیلکرده و همسرانی زیبا و خوش قد و هیکل و شرکت نفتی رسمی باشند و معتاد و خسیس و فاسد و شکاک و دمدمی مزاج نباشند و اصلا آزارمون ندن و اذیتمون نکنند خدا به من و خواهرم و داداشام بده انشالله🥹😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو رو قرآن دعا کن هر کی من و عزیزانم رو کتک زد و بهمون تهمت زدن و توهین کرد و هر کی هر ظلم و بدی در حقمون کردن و می‌خوان کنند و هر کی پشت سر من و عزیزانم حرف بد زد و هر کی من و عزیزانم رو مسخره کرد و هر کی با احساس من و عزیزانم بازی کرد و انداختمون سر زبونا انشالله خدا جواب ظالما رو بده همین روزا خیلی زود و انشالله هیشکی نتونه من و عزیزانم رو کتک بزنه و توهین و تهمت هیشکی به من و عزیزانم نزنه و هیشکی آبروی من و عزیزانم رو نبره و هیشکی با احساس من و عزیزانم بازی نکنه و هیشکی حق من و عزیزانم رو نخوره انشالله😭

تو رو خدا دعا کن انشالله همین روزا برم ارتوسرجری و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و انشالله ۶ ماهه ارتوسرجری کنم و زود آماده ی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای شم و خیلی خوشگل و بی عیب و نقص شم و انشالله دو تا فکم رو هم قرار بگیره و اصلا اذیت نشم انشالله🙏🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و هیچ بنی بشری من و عزیزانم رو کتک نزنن و بهمون خیانت نکنن و تهمت نزنن و توهین نکنن و در حقمون ظلم و خساست و بددهنی و بداخلاقی و بدرفتاری نکنن و هیشکی در مورد من و عزیزانم حرف بد و زشت نزنه و هیشکی من و عزیزانم رو محدود نکنه و هیشکی روی من و عزیزانم هوو نیاره و هیشکی من و عزیزانم رو کوچیک و بی اعتبار نکنه😭

اسی تو رو خدا دعا کن الهی پدرم و شوهر خواهر سابقم و شوهر سابقم تقاص همه ی کتکایی که به من و عزیزانم زدن و همه ی عیب هایی که از من و عزیزانم گرفتن و همه ی مسخره هایی که به من و عزیزانم کردن و همه ی اعتماد به نفسی که ازمون گرفتن و محدودیت هایی که برامون به وجود آوردن و بد اخلاقی هایی که باهاممن کردن پس بدن و بیشتر من و عزیزانم خیلی زود کتک بخورن و مسخره شن و بهشون تهمت بزنن و زشت تر و بد ریخت تر همه ی دنیا شن و دیگه زورشون به مورچه هم نرسه و انشالله هر راحتی و آرامشی ازمون گرفتن ازشون گرفته شه و هر محدودیتی برامون درست کردن براشون هزار بار بیشتر درست شه و نفس راحت نکشن و انشالله خیلی از من و عزیزانم پدرم و شوهر خواهر سابقم بترسن و حساب ببرن و دیگ در حقمون ظلم نکنن و آرامش رو ازمون نگیرن🥹😭

لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله من و مادرم و خاله هام و مادربزرگم و خواهرم و داداشام و بچهای خاله هام خیلی آبرو دار و خوشبخت و شاد و سالم و خوش شانس و پولدار و آرامش دار و زیرک و باهوش و خوش اقبال و زیبا و آسایش دار و آزاد و امنیت دار شیم انشالله و خدا عمر خیلی طولانی به من و خاله هام و مادربزرگم و خواهرم و مادرم و داداشام و بچهای خواهرم بده 😭🙏

تو رو خدا دعا کن مثل مردم من و خواهرم و مادرم و داداشام بتونیم بریم بازار و مسافرت و دانشگاه و شاغل شیم و بریم ارایشگاه و سینما و با دوستامون بریم بیرون و بریم مهمونی هر جا خودمون دوست داریم و با همسایه ها اونایی که واقعا خوبن سلام و علیک داشته باشیم 😭

اسی تو رو خدا دعا کن هیچ وقت خدا ازم مادرم و خواهرم و خاله هام و بچه‌ های خاله و مادربزرگم و داداشام رو نگیره و انشالله عمر خیلی طولانی و با عزت کنن و انشالله هیچ وقت رابطه ی من و عزیزانم بد و شکرآب نشه و خیلی هممون با هم خوب و مهربون و دلسوز و حامی همدیگه بشیم😔🙏