2777
2789

من الان شهرمون کوچیکه بعد شهردارمون هم خیلی به شهر رسیده تا یکی دو ماه دیگه هوا خوبه ایینقدر دلم میخواد برم شب پیاده روی چون روز گرمه و سر کارم ولی مامانم اجازه نمیده خیلی ناراحتم 

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
شهرمون خوبه امنیت داره هواهم خوبه اما اما بازارش که من دوست دارم کوچیکه و شب هم زود میبندن چون شهر ک ...

ما یه پارک قشنگ داریم یه مسیر پیاده روی هم داره ولی مامانم میکه زشته شب بری بیرون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تهرانم ولی تا حالا شب پیاده روی نرفتم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ما یه پارک قشنگ داریم یه مسیر پیاده روی هم داره ولی مامانم میکه زشته شب بری بیرون

خب با خانواده برین من مجرد بودم با مامان بابام میرفتیم پیاده ،الانم با شوهرم میرم

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
خب با خانواده برین من مجرد بودم با مامان بابام میرفتیم پیاده ،الانم با شوهرم میرم

خب مجردم مامانم هم پاش درد میکنه خواهر ندارم 

من شب تنها نمیرم دوست ندارم یکمم میترسم راستش چون خلوته تقریبا قبلا با همسرم میرفتیم اما الان یه مدته همسرم سیاتیکش عود کرده داغونه

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم