2777
2789
عنوان

من خیلی سفیدم ولی

244 بازدید | 13 پست

ببینید من خیلی سفیدم و ی مشکلی دارم پی سی نمیدونم بدونین یا نه قراره سه سال دیگه ی کرم بزنم کل بدنم سفید بشه یعنی ی دست بشه 

چون خودم سفیدم باعث شده زیاد اون مشکل پوستی برام اذیت کننده نباشه  ولی واقعا دلم میخواد پوستم ی دست بشه 

ب نظرتون خوبه ک دیگه بیش از حد سفید باشم این ارثی دختر عمو پدرمم داره اون سفید کرد الان عین سفبد برفی و خیلی خوشگله میگم نکنه همه بهم بگن این شبی روح و اینا

نه....هر جور که خودت دوست داری باش...اگه اونجوری راحتی،کرم بزن

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکرم دکتر گفته میزنی کلا اندازه برف سفید میشی خیلی هم کرم معروفیه خیلیا ک حتی مشکل پوستی هم نداشتن ز ...

خوبه که سفید بودن منم تاقریبا" سفیدم بیشتر واسه اون ناحیه میخوام

من مثل پاتریک هر روز منتظرت میمونم تا برگردی باب اسفجی🥺

چ کرمی مگه دائمیه

اره دیگه واسه کسایی ک مشکل پوستی ویتیلیگو دارن معروفه بزنین تو نت بیاره من چون از کوچیکی خیلی کرم گرفتم زدم اونم دکترم تو امریکا بود بهترین دکتر ولی نرفتن گفتن ارثی دیگه نمیره بعدم نمیرن

بلوند کن لنزم بذار😂❤️خوشگل ترم میشیمنم پدرم همین بیماری وداره...

اره لنز بزارم عروسک میشم بعد من خودم الانم خیلی خیلی سفید فقط اون ی درجه بالاتر از پوستمه