2777
2789

اینارو مینویسم که یاداوری بشه بهم این روزامو فراموش نکنم. با اینکه بدون هیچ چشم داشتی باهات بودم با اینکه دوست داشتم بازم حس سواستفاده کردن گرفتم ازت. با اینکه گفته بودم بهت اعتماد دارم بازم چجوری دلت اومد با احساساتم بازی کنی. چرا وقتی دوسم نداشتی هیچ حسی نداشتی بهم اینجوری مهمترین سال زندگیمو به بازی گرفتی اخه لعنتی. خدایا خودت کمکم کن راجب این خودخوری با کی حرف بزنم خودت دستمو بگیر . داری منو میبینی؟ داری میبینی زندگیمو خودت کمکم کن 

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فقط شما نبودی که اینطوری ولت کرده

توبه کن دیگه سمت هیچ پسری نری 

بخدا این چیزا عاقبتش خوب نیست نصف بیشتر اینایی که ادعای عاشقی دارن فقط طرفشونو برای سرگرمی و رفع نیازهاشون می‌خوان و برای یکی بهتر ولت میکنن