2777
2789
عنوان

چقد مردا بی رحم و دل سنگن اخه

248 بازدید | 19 پست

واقعا اصن شما میتونین یکیو دوس داشته باشین؟ چجوری انقد بی رحم شدین چجوری به کسی که دوستون داره بخاطر خودتون هم رحم نمیکنین. چقد براتون راحته تموم کردن یه رابطه اصن همش فیلم بازی میکنن. میشه برام دعا کنین زودتر فراموشش کنم؟

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

از نظر من اصلا با پسرها تا قبل از اینکه بیان خاستگاریتون وارد مسائل احساسی نشید

«اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ» 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از نظر من اصلا با پسرها تا قبل از اینکه بیان خاستگاریتون وارد مسائل احساسی نشید

این خواستگارم بود مامانم میدونست راجبش. وقتی خواستگاری کرد باهاش صحبت میکردم . بعدش خیلی چیزارو فهمیدم راجبش. حس خوبی ندارم به خودم دیگه

[QUOTE=378417445]تنها راهش این توهم مثل خودشون باشی سنگ دل ومحل سگشون ندی چون اینا حالیشون نیست وفا داری و عشق [/QUOTE

پیامایی که به یه دختره داده بودو تو گوشیش دیدم .. خیلی بی وفان خیلی

برای خودت ارزش قایل باش.

هستم. کلا از همه جا بلاکش کردم میخوام بندازمش بیرون از زندگیم مرتیکه هوسباز لاشی خیانتکارو. خیلی دلم پره

سلام همه مردان بی رحم نشدن شما  انتخابت ایراد داشت بهتره معیارهای انتخابتون تغییر بدین افکار بینشتون مثبت کنین تا مردای  خوب و آرامش بخش مسیر راهت قرار بگیرن عین موج رادیو وقتی تو موج ورزشی  نمیاد خودتم بکشی آهنگ پخش کنه برای آهنگ پخش کردن باید موج رادیو در مدار رادیو آهنگ قرار بدی 

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
الان با اون دخترس؟ تورو دوست داشت؟

نه پیام داده بود هنوز میخواستن اشنا بشن البته هنوز سین نزده بود دختره

نمیدونم ولی بعد از تموم شدن رابطمون هیچ سراغی نگرفت ازم. فک نکنم دوسم داشته نمیفهمم . ولی اگه دوسم داشت به یکی دیگه پیام نمیداد