2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالتو بزارید ، بلد باشیم جواب میدیم وکیل نیستم ولی رشته ام مرتبطه

خواهش میکنم کمکم کنید شوهر من مصالح ساختمانی میفروشه .بعد به سفارش یه نفر واسه یه اقایی مصالح برد تویه روستا .اون اقا دراصل تو شهر بزرگ کارمنده تو روستا خونه ویلایی ساخته .این اقا بدون دادن چک و سفته و امضا شوهرم ۳۰۰ میلیون مصالح براش برد صفر تا صد خونشو .

بعد اقا ۱۵۰ داد بقیشو زده زیرش نمیزنه .بخایم شکایت کنیم چیزی دستمون رو میگیره؟؟

این کاربری دست دو نفر بوده 🌹
خواهش میکنم کمکم کنید شوهر من مصالح ساختمانی میفروشه .بعد به سفارش یه نفر واسه یه اقایی مصالح برد تو ...

این اقا خودش کلاهبرداره معروفی هستش و دوسال هم زندان بوده خانومش هم وکیله

ابتدا یه اظهارنامه بدید و یه مهلت ۲۴ ساعته بهش بدید شاید پرداخت کردند 

اگر باز پرداخت نکردند دادخواست مطالبه وجه بدید  دو نفر شهود معرفی کنید اگر فاکتور یا  فیلم دور بین مداربسته یا پیامک و یا هر ادله دیگری دارید ضمیمه پرونده کنید 

ابتدا یه اظهارنامه بدید و یه مهلت ۲۴ ساعته بهش بدید شاید پرداخت کردند اگر باز پرداخت نکردند دادخواست ...

توروخدا بنظرت میتونیم پولمونو پس بگیریم😭😭

خودش کلاهبرداره معروفه زنش هم وکیله

ابتدا یه اظهارنامه بدید و یه مهلت ۲۴ ساعته بهش بدید شاید پرداخت کردند اگر باز پرداخت نکردند دادخواست ...

برای اظهار نامه باید چیکارکنیم

بنا و راننده هستن اگه یه وقت نیان چی

با شاهد میتونید 

در کل شما همسرتون با اینکه هیچ برگه و سندی نداره دال بر قرض اون شخص 

ولی اگر از همین ابتدای کار ، با وکیل مشورت کنید 

دادخواست خووب میتونه براتون بنویسه ، پولتون زنده بشه 

شده یکم پول خرج کن برای وکیل  ولی نزار ، مفت خوری مثل اون پولتونو بکشه بالا و به ریشتون بخنده 

وقتی دادخواست از عدل ایران براش روی گوشیش بیاد میفهمه دوره بخور و بزن در رو گذشته ...

فقط فقط توصیه ای ک میکنم اینه ک کار رو بده همون اول دست وکیل 

حواست باشه عریضه نویس نباشه 

یه اشتباه کوچیک توی  دادخواست نوشتن ، ماه ها کارتون رو عقب میندازه 

اول یه"  اظهارنامه "براش بفرستید ، شاید ترسید  و اومد پولو داد 

اگر با اظهارنامه ، نترسید ، اونوقت شکایت اصلی و دادخواست 

فقط کار رو از اول بده دست یه وکیل 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏