2777
2789
عنوان

کسی دعای ناف گردان شنیده❓❓

882 بازدید | 18 پست

اینکه قبل از تشکیل قلب میرن پیش سید براشون ناف گردان میکنه برای جنسیت جنین میرن بارها اینو چند جا شنیدم و پنج شش نفر هم ازش جواب گرفتن میگن برای کسی انجام میده ک بچه اولش دختر بوده باشه شما هم شنیدین؟؟

یه دعا هست تو مفاتیح همونو بخون مثلا پسر شد ولی اسمش باید بذاری محمد ما خودمون از این دعا نتیجه گرفتیم پیش دعا نویس نرو اصلا تورو خدا بچت درگیر نحسی نکن اینجوری بزرگ بشه چون اجنه تو بچگی براش طلسم و دعا گرفتی تمام زندگیش پر از نحسی و بد بیاری میشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من تازه توی نت داشتم  برای قبل اقدام‌میخوندم اینو دیدم‌که گفتن هیچ اساس علمی نداره و همچین دعای توی هیچ‌کتاب معتبری نیست 

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دعا هست تو مفاتیح همونو بخون مثلا پسر شد ولی اسمش باید بذاری محمد ما خودمون از این دعا نتیجه گرفت ...

گفتن دعای انچنانی نیست از قبل همیشه بوده و بیشتر سمت لر ها جا افتاده اون دعای مفاتیح رو هم شنیدم ولی راستش ب این خیلی اعتقاد دارم

من تازه توی نت داشتم برای قبل اقدام‌میخوندم اینو دیدم‌که گفتن هیچ اساس علمی نداره و همچین دعای توی ...

ولی ب نظرم ب هرچیزی باید اعتقاد داشته باشی

گفتن دعای انچنانی نیست از قبل همیشه بوده و بیشتر سمت لر ها جا افتاده اون دعای مفاتیح رو هم شنیدم ولی ...

خودت میدونی ولی اگر همچین کاری کردی حتما 7 روزگی یه گوسفند برای بچت عقیقه کن با ادابش بچت درگیر نحسی نشه طلسم و دعا همش با اجنه است و هیچ خیری توش نیست باز خودت میدونی بچه خودته

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خودت میدونی ولی اگر همچین کاری کردی حتما 7 روزگی یه گوسفند برای بچت عقیقه کن با ادابش بچت درگیر نحسی ...

نمیدونم والا ولی خیلیا هستن همین اطرافم ک انجام دادن حتی چند نفرم تو این سایت تاپیکشو زدن..اره عزیزم قوربونی رو ک انجام میدم حتما فقط میشه برام دعا کنی ممنونم

نمیدونم والا ولی خیلیا هستن همین اطرافم ک انجام دادن حتی چند نفرم تو این سایت تاپیکشو زدن..اره عزیزم ...

انشالله چیزی که میخوای بشه ولی قربونی نه عقیقه با قربانی فرق میکنه اداب و دعا داره خودتون هم اصلا نباید ازش بخورید 

انشالله چیزی که میخوای بشه ولی قربونی نه عقیقه با قربانی فرق میکنه اداب و دعا داره خودتون هم اصلا نب ...

ممنونم عزیزم..واقعا؟؟باید بدیم ب نیازمند مثلا؟؟

اسم اون دعا چبه که بچه رو‌پسر میکنه؟

تو مفاتیح هست برای پسر شدن بچه 

ممنونم عزیزم..واقعا؟؟باید بدیم ب نیازمند مثلا؟؟

اره روایت از پیامبره هم مشکلات نحسی و ماورایی از بچه دور میکنه و حصار میکنه هم در اینده هم از یه سری بیماری ها هم حفظش میکنه مگر اینکه بچه بزرگ شد یه گناهایی بکنه حصار بشکنه وگرنه تا اخر عمر حصارش میمونه من خودم برای پسرم کردم خود حرم امام رضا هم میکنه بخش عقیقه دارن 

یه دعا هست تو مفاتیح همونو بخون مثلا پسر شد ولی اسمش باید بذاری محمد ما خودمون از این دعا نتیجه گرفت ...

سلام عزیزم توروخدا بمنم بگو چه موقع باید این دعا وخوند واسمس چیه من ۱۵ هفته هستم

سلام عزیزم توروخدا بمنم بگو چه موقع باید این دعا وخوند واسمس چیه من ۱۵ هفته هستم

ددعای برای پسر شدن تو مفاتیح هستش