2777
2789

در ادامهبا خودم  گفتم یه ماه تلاش کنم بلکه شرایطم درست امروز رفتم خونه پدرشوهرم کلی حرف زو وعصبانی شد منم مجبور بودم گوش بدم بلکه تموم بشه.. اخرش نتیجه این شد که پسرمو میتونم خونه بابام ببرم ولی نباید ابجی داداشم اونجا باشه.. باید تنها باشن و اینکه میتونم خونه پدرشوهرم اینا رفت وامد کنم.. ولی شوهرم نباید بره خونه بابام. 

چطوره به نظرتون بقیه چیزا با مرور حل میشه؟

وا این شرایط برای چیه؟🙄

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین آرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره عزیزم ناامید نباش

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙   مامان آینده  علی اکبر و ابراهیم اگر خدا خواست بچه آخری علی اصغر 😅                                                              

ببین محل سگ به این شوهرت نزار.تو رفت وآمدتو بکن با خانوادت 

این شوهرت ۹۹ درصد سرش توی یه آخوری گرمه که انقدر داره اذیتت میکنه.پشتش به یکی گرمه 

من خیانت دیدم شوهرمنم توی اون تایم خیلی عوضی و پرو شده بود

پدرمو دراورد.اگه خانواده حمایت گری داری بچسب به خانوادت

حالا انگار داداشت چی گفته که به آقا ب خورده به کتف چپت که ناراحته

داداشتو کوچیک نکن.شوهرت دنبال بهانه س فقط

دیگه بهتر از جنگ اعصابه هر کاری میکنی مواظب ارامش بچه باش باباش و بابای باباش ک نمیفهمن حداقل تو هوا ...

اگه جدا بشم اونو میگیرن از م شدیدا ضربه میخوره خیلی وابسته منه

ببین محل سگ به این شوهرت نزار.تو رفت وآمدتو بکن با خانوادت این شوهرت ۹۹ درصد سرش توی یه آخوری گرمه ک ...

فکر نمیکنم سبک زندگیشون شبیه شما باشه ‌.. 

منم تو اون تاپیکش راه حل دادم ولی با این تاپیک دیدم استارتر چاره نداره و اهل شلوغ بازی هم نیست...حداقل اینجوری نیمچه رفت و آمدی داره و بچه اش از پدر و مادر اسی محروم نمیشه

اگه جدا بشم اونو میگیرن از م شدیدا ضربه میخوره خیلی وابسته منه

نه دیگه اگر تحملت بالا است این شرایط رو تحمل کن زمان اوضاع رو بهتر میکنه 

ولی وقتشه نرم نرم شوهرت رو بیاری سمت خودت و حرف گوش کن خودت بشع... کتاب زنان زیرک رو بخون

فکر نمیکنم سبک زندگیشون شبیه شما باشه ‌.. منم تو اون تاپیکش راه حل دادم ولی با این تاپیک دیدم استارت ...

اره طرف حسابم یه جوریه که وقتی بهشون قلدری میکنم اونا بدتر میکنن از طریق بچه بهم فشار میارن منم دلم به حالش میسوزه. مامانم میکه تو اگه تو زندگیت خوش باشی ماهم خوشیم خواهربرادرت هم خوشه