2777
2789
سایهدانه رو اسیاب میکنی با عسل مخلوط میکنی میخورده به اندازه وفده همون روز اسیاب کن میگن میکروب جذب ...

میشه دوباره بگی کلماتو اشتباه نوشتی نمیتونم بخونم شرمنده گلم

با تو هرثانیه عاشقانس براممممم😘😘😘😘😍😍
استارتر من یه بار رفتم دکتر بهد سونو گفت خانم چقدر باد تو معدتونه خیلی نفخ داریم گفتم چیکار کنم اقای ...

خخخ عجب دکتری . خو ادم ول بده عادتش میشه جلو جمععم کنترل نداره  ..😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخ عجب دکتری . خو ادم ول بده عادتش میشه جلو جمععم کنترل نداره  ..😂

اره دیگه ول بده راحت باش دکتره مشنگ میزد 😂😂😂😂

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
برای من که مثل آب رو آتیشه

سیاهدانه رو آسیاب میکنی بعد یبا عسل قاطی میکنی میریزی داخل آب ؟میشه بیشتر توضیح بدی کی میخوری چقد عسل چقد سیاهدانه

سیاهدانه رو آسیاب میکنی بعد یبا عسل قاطی میکنی میریزی داخل آب ؟میشه بیشتر توضیح بدی کی میخوری چقد عس ...

نه من آسیاب نمیکنم . همینجوری . یه قاشق عسل+نصف قاشق سیاهدونه+نصف لیوان آب ولرم . روزی ۲ بار

(    )
نه من آسیاب نمیکنم . همینجوری . یه قاشق عسل+نصف قاشق سیاهدونه+نصف لیوان آب ولرم . روزی ۲ بار

ممتون عزیزم...شوهرم میکروب معده داره خیلی اذیت میشه