2777
2789
عنوان

بلد نیستم کارگر بگیرم

192 بازدید | 26 پست

سلام خانما من میخوام برای آی وی اف کارامو انجام بدم که حدودا دو هفته دیگه انتقال انجام بدم. بعد از انتقال میخوام یه نفر خانم تمیز و دلسوز برای آشپزی و کارای خونه بیارم. شوهرم روزا میره سر کار . اینکه بتونم یه نفر مطمئن و تمیز پیدا کنم برام مهمه.  اما هیچ تجربه ای در این زمینه ندارم. اصلا نمیدونم چطور میشه به کسی اعتماد کرد. اونایی که انتقال انجام دادن میدونن که بعد از انتقال تا پنج روز اگه دراز بکشن احتمال مثبت شدن زیادتره. به نظرتون چطور بگردم کسی که تو محله ی خودمون باشه و ساعتی هم پول بگیره پیدا کنم؟ خودتونو بزارید جای من و راهنمایی کنید که اگه خودتون بودید چکار میکردید؟ راستی من وشوهرم از این موضوع آی وی اف به خونواده هامون هم چیزی نگفتیم. میخوایم یه راز باشه بین خودمون

یه پیز زن پیدا کن

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهرانی؟من از سایت آچاره گرفتم

یاخدا من هروقت پروفایلتو میبینم زود فرار میکنم دیوونه میشم🫠🤣🤣

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

تو محله خیریه ندارین؟اونجا سر بزن خودشون یکی رو معرفی کنن

پایگاه های بسیج تو محله هم شناخت دارن هم آدم مطمئن معرفی میکن هم کسی که نیازمند باشه

وقت نماز برو مسجد اونجا از خانم های مسجد پرس و جو کن شاید بهت یکی رو معرفی کنن

روی شخص توی دیوار اعتماد نکن ولی اگر شرکت خدماتی بود آره از شرکت هم میتونی کسی رو بگیری

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

از شرکت ها بگیر البته من اصولأ خودم کار کارگر قبول ندارم ولی چاره ای نیست بهتر از هیجی هست

به این موضوع فکر کرده بودم . اما همش با خودم میگم شاید بتونم از تو محله ی خودمون کسی رو پیدا کنم