2777
2789

سلام اسم این آدمایی که خودشونو دعوت میکنن خونت بعد تو میخوای بری میگن نیستیم چیه؟ چرا وقتی مهمون دوس ندارن خودشون پا میشن میان؟

مُفت بَر

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین آرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودشون دعوت میکنن که خیلی کار زشتیه شما هم اومدن بگین میخوایم بریم جایی 

نکنه شما فامیل مایی 

ما امشب جایی دعوت بودیم همین چند دقیقه پیش یکی زنگ زد گفت میخوایم بیایم عذر خواهش کردیم که یه شب دیگه تشریف بیارین 

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

خودشون دعوت میکنن که خیلی کار زشتیه شما هم اومدن بگین میخوایم بریم جایی نکنه شما فامیل مایی ما امشب ...

نه عزیزم من برام در گذشته چن بار اتفاق افتاده بازم اتفاق میوفته میدونم

خواهرشوهر منم اینطوریه

هیچ وقت وعوت نمیکنه، منم شخصیتی نیستم که بی‌دعوت برم جایی

بعد هروقت مادرشوهرم رو دعوت میکنم، مادرشوهرم بهش زنگ میزنه که اونم بیاد

من البته چون مادرشوهرم و خواهرشوهرام خداییش خوبن میگن عیبی نداره، بالاخره سفره‌اس پهنه حالا ۲ پیمونه بیشتر برنج میپزم

ولی خب منم دوست دارم مهمونی برم، نمیشه که همیشه میزبان بود

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
خواهرشوهر منم اینطوریههیچ وقت وعوت نمیکنه، منم شخصیتی نیستم که بی‌دعوت برم جاییبعد هروقت مادرشوهرم ر ...

خیلی حس بدیه حس میکنی دارن ازت سواستفاده میکنن یا فک میکنن خیلی زرنگن با اینکه من شاغلم و کاملا دست تنها اون خانم خونه داره

خیلی حس بدیه حس میکنی دارن ازت سواستفاده میکنن یا فک میکنن خیلی زرنگن با اینکه من شاغلم و کاملا دست ...

دقیقا منم همینطور

خواهرشوهرم خانه‌داره من شاغل

من حس اسگل بودن نمیگیرم، میدونم که میتونم مانع بشم

انتخاب کردم این یه بدی به همه خوبیاش ببخشم

منتهی دلم میخواد مهمونم کنه، منم برم مهمونی خونه‌ش ذوق کنم

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
دقیقا منم همینطورخواهرشوهرم خانه‌داره من شاغلمن حس اسگل بودن نمیگیرم، میدونم که میتونم مانع بشمانتخا ...

اخیش چقد خوبه آدم با یه مشکلی تنها نباشه خوشحالم که شما درک کردی عزیزم حالم خیلی بهتر شد ممنون💙

اخیش چقد خوبه آدم با یه مشکلی تنها نباشه خوشحالم که شما درک کردی عزیزم حالم خیلی بهتر شد ممنون💙

خواهش میکنم عزیزم

وقتی جواب کامنت میدی قفل نکن که نخوای نظر مخالف بشنوی خودم چن سال شاغل بودم خبز از همه چیز دارم اکثریت شوهرت خودشونو موظف نمیدونن در برابر خانم همیشه خستن بچه ها اکثرن غذای فریزری باید بخورن مادر خودم یه عمر شاغل بود اینجا میگن گلو بلبله همچین خبری نیس  خانمای شاغل نمیتونن بیینن خانم خانه دار در رفاهه شوهرش بی منت پول میده میگن نه همش اویزونن من بعنوان زن خونه هفته ای سه روز صبحانه تو کافه میخورم ولی اینجا میگی شاغلا پارت میکنن😂تا گفتم صایخونم پول اجاره میده به زنش گفتن بخاطر مالیاته اره باشه خانه دارا بدبختن شاغلا گلو بلبل سی روز ماه بری حرف کارفرما این اون برای ماهی ۱۵تومن یجوری دم از استقلال میزنن انگار حقوقا نجومیه بابا ۱۵تومن خرج لوازم ارایشع که😂درهر صورت موفق باشید

وقتی جواب کامنت میدی قفل نکن که نخوای نظر مخالف بشنوی خودم چن سال شاغل بودم خبز از همه چیز دارم اکثر ...

با امثال شما نباید بحث کرد بله شما درست میگی

ایشالا بهتر و بیشترم نصیبت بشه والا من یکی حسودیم نمیشه اصلا فرقی برام نداره نه میشناسمتون نه اثری توی زندگیم دارین

خدانگهدار