2777
2789
عنوان

مامانم قهر کرده کمکم کنید

103 بازدید | 9 پست

مامانم و بابام دعواشون شده مامانمم قهر کرده رفته خونه بابابزرگم اینا دلیل دعواشونم من دقیق نمی‌دونم چیه بحث و دعوا تا الان زیاد داشتن ولی نه اونقدری که مامانم بخواد بره بابام لج کرده مطمئنم نمیره دنبال مامانم اونم فکر نمیکنم برگرده مامانم قبلا زیاد میگفت اگه شماهارو نداشتم میرفتم و از این حرفا خودم بزرگ‌ترم یه خواهر کوچیکتر دارم اصلا نمی‌دونم باید چیکار کنم چی درسته چی غلطه گیج گیجم ازتون خواهش می‌کنم بدون توهین نظر بدید و مثل یه خواهر کمکم کنید من کسیو ندارم ازش کمک بخوام 

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد.    دارم تلاش میکنم واسه شجاع شدن برام دعا کنید.🤍               عاشق زمستونم🤍😊    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بزرگترها مثل بابابزرگت ڪمڪ بگیر

نمیتونم فعلا با کسی حرف بز‌نم

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد.    دارم تلاش میکنم واسه شجاع شدن برام دعا کنید.🤍               عاشق زمستونم🤍😊    
واگه شما کاری ازتون بر میاد بزار خودشون تصمیم بگیرند بعد کاسه کوزه ها شر شما خالی نشه

دارم دیوونه میشم نمی‌دونم باید طرف کیو بگیرم چیکار کنم از همینم میترسم تهش همچیو نشکنن سر من 

نمیتونم فعلا با کسی حرف بز‌نم

مگہ مادرت نرفتہ خونہ پدرش،فقط بگو باایشون حرف بزنن بگہ مشڪلشون چیہ،ڪمڪشون ڪنن

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
مگہ مادرت نرفتہ خونہ پدرش،فقط بگو باایشون حرف بزنن بگہ مشڪلشون چیہ،ڪمڪشون ڪنن

چرا رفته مطمئنم مامانم همه چیو جوری تعریف کرده که بابام مقصر باشه به پدربزرگم یا مادربزرگمم چیزی بگم میگن تو دخالت نکن

چرا رفته مطمئنم مامانم همه چیو جوری تعریف کرده که بابام مقصر باشه به پدربزرگم یا مادربزرگمم چیزی بگم ...

خدا مشڪلشونو حل ڪنہ ودلهاشونو بهم مهربون، پدرت عڪس العملش چیہ بارفتن مامان؟

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
خدا مشڪلشونو حل ڪنہ ودلهاشونو بهم مهربون، پدرت عڪس العملش چیہ بارفتن مامان؟

ایشالا که حل میشه بابام جوری رفتار میکنه انگار اتفاقی نیفتاده