2777
2789
عنوان

کات کردم حالم خوب نیست

76 بازدید | 4 پست

الان کات کردم خیلی بد بود واقعا حالم خوب نیست فقط دلم میخواد بمیرم...  چجوری یکی دیگه رو جایگزین کنم چجوری دوباره اعتماد کنم چرا حس میکنم اگر با یکی دیگه برم تو رابطه انگار خیانت کردم...  چرا همچین حسی میگیرم وقتی خودش کات کرد رفت...  دارم دیوونه میشم تروخدا بگید چیکار کنم کل زندگیم اون آدم بود الان که رفته فقط دلم میخواد بمیرم 

کسیو الان جایگزین نکن خوب میشی نترس لذت ببر از سینگلی😂

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم به دردت میخوره یا نه ولی منم عاشق یکی شده بودم که اصلا منو نمیخواست و اینو راحت بهم گفت و رفت منم تا یکی دو ماه حالم خیلی بد بود افسرده شده بودم ولی باید سعی کنی بری بیرون از چیزایی که حالتو بد میکنه دوری کنی اهنگ های شاد گوش بدی یا مثلا چیزایی که دوست داری برای خودت بخری چیزای کم خرج مثل خوراکی فیلم ببینی و سعی کنی فکرشو از خودت دور کنی سخته ولی باید بتونی چون تموم شده باید یه جوری خودتو بلند کنی که اگه اون برگشت تو بگی نیمخوایش 

تو این شرایط به نظرم کمتر تنها بمون که فکر و خیال کنی 

سعی کن فعلا نزدیک کسی نشی ولی تنها هم نباش

تو یه بار زندگی میکنی و ارزشت خیلی بیشتر از اونیه که ولت کرده

عزیزم بلافاصله وارد رابطه شدن اشتباهه سعی کن به خودت زمان بدی گل دختر همه این روزارو دارن سطحی با مسائل برخورد کنی میبازی

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم دعاشون پشت زندگیمه♥️