rozalin1399 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 2804 عنوان شما مرغ رو قبل از پختن اول ده دقیقه می جوشونید بعد آب شو می ریزید دور❓❓❓❓❓❓ 268 بازدید | 20 پست یه نفر می گفت مرغ ها هورمون دارن باید اول ده دقیقه بجوشونیم آب شو بریزیم بیرون بعد بپزیم راست میگه ؟ شما اینجوری مرغ می پزید؟ 🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼 1404/01/22 | 18:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ببین_چه_با_ناز_اومدم عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 19022 اره من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴
mmmmnm عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 11939 بنظرم اینجوری تموم چربی مرغ میره ک😐من از شبه قبل میزارم تا اب نمک و یه کوچولو زغفرون و ابلیمو فرداش هم سرخ میکنم میپزم
ببین_چه_با_ناز_اومدم عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 19022 آره مدل پختنمون مث همه ☺️☺️☺️🫂🫂 من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48163 فقط اگر یخ زده باشه و فرصت نداشته باشم برای یخ زدایی و مایکروویو هم در دسترس نباشه این کارو میکنممگه مرغ خودش چی داره که یکبار بجوشونیم بریزیم دور.. آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹
ببین_چه_با_ناز_اومدم عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 19022 بنظرم اینجوری تموم چربی مرغ میره ک😐 مرغ چیه که چربیش چی باشه 😑😑 من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 77660 نه من هویج و پیاز و سیر و فلفل دلمه و مرغ رو میچیدم تو قابلمه نمک فلفل سیاه زردچوبه پودر زنجبیل پودر دارچین میریزمروغن میریزم و ۲قاشق ربزیرشو حسابی کم میکنم اینجوری ۱ساعت خوب سرخ شهبعد کمی آب میریزم و ۲ساعت دیگه با شعله کم میپزه خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نازگل1378 عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 1087 مادر شوهر من اول میزاره یکم جوش میخوره اب کفیش شو میریزه بعد یا سرخ یا پخته یا هرچی میکنه
الیزابت۷۷ عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 936 نه .. من همون اول با پیاز و سیر و فلفل دلمه و هویج و ادویه سرخ میکنم بعدم رب میزنم و بعدم آب میریزم بپزه .. اگه هل یا زعفرون داشته باشم هم پودر میکنم میریزم .. آخرم یا آبلیمو میزنم بهش یا یکم گلاب . همین
mmmmnm عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 11939 مرغ چیه که چربیش چی باشه 😑😑 😐میپزی ندیدی روغن و عصاره میندازه؟؟؟ابش رو بریزی خاصیتش میره