2777
2789

امیر جمشیدو برد ختم منوچهر

کلی با جمشید و شیرین جور شدن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیر جمشیدو برد ختم منوچهرکلی با جمشید و شیرین جور شدن

من هنوز نفهمیدم اون زنه مزون داره کیه ؟ 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
من هنوز نفهمیدم اون زنه مزون داره کیه ؟

منم نفهمیدم

چون من اوایلشو خوشم نمیومد الان یه چن قسمته فهمیدم چی به چیه و دارم نگاهش میکنم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
با جمشید هم جور شد پس؟

اره 

ولی نامردی کرد در حق جمشید که اعلامیه گذاشت لای وسایلش

در کل بنظرم مقصر خودکشی منوچهر هم امیر بود

دوست دختر جمشید😂

اخه باهمشون هست 

با جمشید با منوچهر با مهران مدیری بالاخره دوست دختر کدومشونه

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
دوست دختر جمشید😂

جدی؟

پس چرا منوچهر گل میفرستاده براش؟

وای که من چقد ازین بازیگره منوچهر بدم میاد 

با منوچهر بود مگ 😐من فک کردم دوست صمیمی مهران مدیری و دوست دختر جمشید

اخه امروز فهمیدیم منوچهر گل و کادو می‌فرستاده براش . از اون ورم فندک جمشید خونه زنه بوده . بعد مهران مدیری رفت خونه زنه