2777
2789
عنوان

کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 25 پست
خوش بحالت فک میکنم من ادم بدیم ک منو نمیخواد گاهی اوقات فک میکنم اونجوری ک باید بنده خوبی باشم نیست ...

ن عزیزم بخدا منم انقد حسرت میخوردم همه هرسال میرفتن هی کلیپای حرمو نگاه میکردمو گریه میکردم فک میکردم منو دوسنداره از ۹۷ اینا بود تا الان ک تازه منو طلبید ولی میچسبه ان شالله قسمت توهم بشه 

نیاز دارم سناریوهای تو مغزم واقعی بشن🫠🫣 علاوه بر بالگرد آقای رئیسی انسانیت خیلی ازونایی که دینشون انسانیت بود، تو محل سقوط گم شد...🖍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشاالله ک بری من همون یبارم نرفتم وقتی میشنوم یکی میخواد بره کربلا بغضم میگره میگم چطور منو نمیخواد ...

عزیزم نههه امسال دیگه میری🫂❤️

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

ن عزیزم بخدا منم انقد حسرت میخوردم همه هرسال میرفتن هی کلیپای حرمو نگاه میکردمو گریه میکردم فک میکرد ...

دقیقا از حسودی میمیرم وقتی میبینم بقیه میرن من جا موندم 

چ خوبه ک ت زو طلبیده

دعا کن ک اونایی ک نتونستن برن هم لیاقت رفتنو پیدا کنن

انشاالله عزیزم🥲❤️اصلا انگار یهویی شد که رفتم

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

دقیقا از حسودی میمیرم وقتی میبینم بقیه میرن من جا موندم چ خوبه ک ت زو طلبیده

برات دعا میکنم عزیزم همین امسال بری

نیاز دارم سناریوهای تو مغزم واقعی بشن🫠🫣 علاوه بر بالگرد آقای رئیسی انسانیت خیلی ازونایی که دینشون انسانیت بود، تو محل سقوط گم شد...🖍