2777
2789
چیشد اسپویل کن لطفاا

چرت و پرت واقعا قابل توضیح دادن نی

ترانه هستم یک دانشجو معلم ساده ، در مورد زبان آلمانی سوال داشتید میتونم کمکتون کنم:)                                                                                                                            جانم فدای رهبرم ، جانم فدای ایرانم  🇮🇷

چیشد اسپویل کن لطفاا

دیگه پسرش امیر دوباره جنی شد خودش از ساختمان انداخت پایین  مانی هم اونم جنی شد از بیمارستان فرار کرد رفت خونشون شوکا رفت اونو نجات بده معلوم شد شوکا دختر جن رو کشته اونم اومده انتقام بگیره داشت

شوکا داشت میکشت که دختر بچه ای اومد یه ظرف اب داد دست شوکا اونم ریخت رو سرش جنه فرار کرد و تموم شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که فقط رد میکردم فقط جاهای حساس نگاه میکردم کل این فصلشو 🤣

اینجور ک حال نمیده باید بشینی دقیقه به دقیشو با دقت ببینی دختر

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

حوصله ام نمیگرفت 😁

تو ازاونایی ک فیلم صحنه دار هی عقب جلو میکنن فقد اون چند دقیقه رو ببینن 😂

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

دیگه پسرش امیر دوباره جنی شد خودش از ساختمان انداخت پایین مانی هم اونم جنی شد از بیمارستان فرار کرد ...

اسم جنه خانم لولک بود😅بعددددد جنه دخترشو برده پیش شوکا که جن گیریش کنه؟؟؟😅