2777
2789

؟؟؟ چکارکنم بنظرتون اول راهی خیلی وقته پیش این اتفاق رو افتاد ونشانه خاک توی سرت نشونم داد میترسم بگه میگه ب یکی؟ ایا🥲💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگه کاریش نمیشه کرد دیگه 

بگی اینکارم‌نکردم پسره خب پیامتو‌نشون میده

هیچی بنظرم دعا کن نگه😑

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

خوب میترسه بگه اگر گفت بنظرتون چکارکنم اول؟ ک لو نرم؟

فقط تکذیب کن و حذف پیام ها

میتونی به رفیق دخترت بگی پروف پسرونه بزاره و اگه گفت 

بگی سوتفاهم شده و رفیقم دختره و این حرفا

فقط تا گفتی پاک کن و به رفیقتم بگو تابلو نکنه

اصلا همه چت ها را پاک کن که به ضررت هستن

یک صلوات برای سلامتیم ؟ ممنونم

نمیاد یه تاکسی بگیره بیاد خونتون بگه سلام دخترت فلان 

ولی اگه بابات رو ببینه ممکنه بخثش رو پیش بکشه اگه خانوادتون مذهبیه 

اگه نه فکر نکنم بگه

البته بستگی داره اونی که فهمیده زن باشه یا مرد 

اینی که مرد گفتم وقتیه که طرف مرد باشه

زن باشه احتمال اینکه بگه زیاده

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
توی تلگرام داشتم باپسره صبحت میکردم ک این دید💔🥲

پس تلگرام بوده ک‌خوبه دیلیت اکانت کن بعد بزن زیرش 

ولی بازم اگر پدرت پیگیر باشه شاید پسره از نام کاربریت اسکرین گرفته باشه قبل دیلیت اکانت 

بعضیا خیلی عوضی ان

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗