2777
2789
حقیقتا چیزی که الان تو روتین من هست و واقعا پوستم جون گرفته یعنی قشنگ احیا شده یکی ترمیم کننده سیکال ...

شوینده درمالیفت گفتین خوب بوده براتون؟ ژل شستشو درمالیفت؟؟ 

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژلش نه فومش فوم درمالیفت عالی بود معرکه بود مناسب پوست چرب و جوشدار من مختلط بودم ولی عالییی بود

دیگه فوم درمالیفت بزنم ژل شستشو نیاز نیست بخرم؟ 

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
ژلش نه فومش فوم درمالیفت عالی بود معرکه بود مناسب پوست چرب و جوشدار من مختلط بودم ولی عالییی بود

ممنون قشنگم سفارش میدم فقط اینکه برای پاک کردن ارایش از چه تونر یا ارایش پاک کنی استفاده میکنید، من لافارر میزنم

ممنون قشنگم سفارش میدم فقط اینکه برای پاک کردن ارایش از چه تونر یا ارایش پاک کنی استفاده میکنید، من ...

حقیقتا دروغ چرا چون ارایش پوست خراب میکنه من ارایش نمیکنم تو تاپیکه تاکید هم کردم ولی ضدافتابی که میزنم خب بر پایه اب هست خیلی سبکه و این فوم رو میزنم پوستم تمیز میشه بعدش جوش نمیزنه

حقیقتا دروغ چرا چون ارایش پوست خراب میکنه من ارایش نمیکنم تو تاپیکه تاکید هم کردم ولی ضدافتابی که می ...

من متنتونو کامل خوندم عزیزم فقط متوجه نشدم چه ضد افتابی تهیه کنم

من متنتونو کامل خوندم عزیزم فقط متوجه نشدم چه ضد افتابی تهیه کنم

سنتلا اسکین ۱۰۰۴ بهترین ضدافتابی هست که باعث جوش نمیشه محافظش خوبه و عالیه ولی قیمتش ۱۲۰۰ حدودا هست ولی بیشتر نه کمتر اره

کلینک مناسب پوست چربش متوسطه کیفیتش و حجم خیلی بالایی داره و ۳ برابر ابرسان های ۴۰۰ تومنی هست

اینو سرچ کردم تو دیجی کالا بالا نیومد😢

تو عسل بانو سرچ کنید کلینیک دیجی کالا نخرید اینا رو فیکش خیلیه سعی کنید از عسل بانو یا مغازه معتبر ش ...

ممنون فدات شم اگه جوشام بره هر روز دعات مبکنم