2777
2789

کل بدن شامل صورت هم میشه شمع بندازن؟

و این که خیلی ببخشید من می‌خوام کل بدنم حتی جاهایی که خودم نمیتونم انجام بدم هم مویی نمونه خلاصه کامل بدون مو از سالن بیام بیرون ولی خجالت می‌کشم به آرایشگر بگم..

چیکار کنم؟

و این که من به ژیلت حساسیت دارم تا حالا اپیلاسیون نرفتم ، اونایی که رفتید بگید بعدش جوش یا حساسیت نداشتین؟

تازه وارد نیستم پنجمین کاربریمه😁 #مغز_پوسیده_و_زنگ زده_چاره ای_جز_تحمیل_عقاید_ندارد🙋🏻‍♀️وقتی نظرات و عقایدم باهات جور نیست و باهام ادامه نمیدی نشون از شخصیت خوبِ توعه و وقتی دنبال زیر بغل مار میگردی اینم شخصیت تو رو نشون میده، همه یِ آدما با هر عقیده ای محترمن جز آدمی که به جز عقاید خودش کسی رو قبول نداره! نزدیک قلعه ایم ، خستگی ممنوع🕊️🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی ب بدنت داره

من ۵۵۰دادم اخرین بار ۳ ماه پیش

پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان شد ۱۵۰۰

نبابا لیزر ۱۵۰۰ میشه

پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

وااای خداااا خیلی درد داره نکن با خودت برو لیزر عزیزم

لیزر خیلی گرونه اینم تازه دو دلم برم یا نه

تازه وارد نیستم پنجمین کاربریمه😁 #مغز_پوسیده_و_زنگ زده_چاره ای_جز_تحمیل_عقاید_ندارد🙋🏻‍♀️وقتی نظرات و عقایدم باهات جور نیست و باهام ادامه نمیدی نشون از شخصیت خوبِ توعه و وقتی دنبال زیر بغل مار میگردی اینم شخصیت تو رو نشون میده، همه یِ آدما با هر عقیده ای محترمن جز آدمی که به جز عقاید خودش کسی رو قبول نداره! نزدیک قلعه ایم ، خستگی ممنوع🕊️🌱

بستگی ب بدنت دارهمن ۵۵۰دادم اخرین بار ۳ ماه پیش

بیکینی خیلی درد داره؟

من لیزر میرفتم برام قابل تحمل بود دردش

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
بستگی ب بدنت دارهمن ۵۵۰دادم اخرین بار ۳ ماه پیش

وایی چه گرون..

من زنداییم می‌ره همیشه سیصد اینا میگیرن

بیکینی خیلی درد داره؟من لیزر میرفتم برام قابل تحمل بود دردش

اولا اره الان کمتره

میخوام برم لیزر

اپلاسیون فول بادی یه جا دیشب دیدم نوشته بود پونصد و پنجاه با تخفیف ۴۴۰ ... البته آموزشگاه آرایشگری ب ...

یاخدا دارید منصرفم میکنید نرمم😭😂