2777
2789

من همه رو اینجا میذارم

خوشحال میشم اگر حس کنم حرفام بدرد حتی یه نفر می‌خوره 

از قبل بگم معذرت یکم پر حرفی کردم میخواستم چیزی از قلم نیفته

سلام عزیزای دلم 
میخوام همه ی راهای ادایی بودن و واستون بگم.و همه ی نکته هایی که میگم به درد هر قشر جامعه میخوره چه پولدار چه متوسط چه بی پول
حالا ادایی بودن نه به این معنی ک واسه دیگران کلاس بذاری و افاده ای رفتار کنی.منظور از ادایی رفتار کردن اینه ک انرژی زنانتو بالا ببری و خانومانه تر رفتار کنی.این طوری یه انرژی مثبتی سمتت میاد که ناخودآگاه هم خودت خودتو بیشتر دوست داری هم اطرافیانت.اینم اضافه کنم که آقایون ام باید به ظاهرشون برسن ولی این تاپیک درمورد خانوماس و من خانوما رو مورد خطاب قرار میدم 

خب اول از همه مبحث جذاب ظاهر💆‍♀️
برای خانوما ظاهر زیبا و مرتب از نون شب واجب تره.
یعنی اگر شلخته ای به خودت نمیرسی نمیتونی غر بزنی به شوهرت که چرا بمن توجه نمیکنی یا هرچیزی 

💢اول دندونا.... شاید وضع مالی بد به شما اجازه نمیده برید دندون پزشکی و به دندونا برسید ولی لااقل همیشه مسواک بزنید..من شخصا اگر یه خانومی رو ببینم که مشخص باشه به تازگی مسواک نزده حتی اگر زیباترین زن دنیا باشه از نظر من خیلی داغونه.
روزی سه بار مسواک بزنید.خصوصا صبحا که از خواب بیدار میشید مسواک بزنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💢اصلاح صورت
اصلا اجازه ندید برای طولانی مدت سبیل و زیر ابروهاتون دربیاد.هم شما رو زشت و شلخته نشون میده هم وقتی اصلاح می‌کنید صورتتون شفاف تر و تمیز تر بنظر میاد.

💢بوی بد بدن:بچه ها باور کنید هیچی به اندازه ی بوی بد بدن نمیتونه یه خانومو بی کلاس نشون بده.
یه مام ضدتعریق و یه بادی اسپلش روهم رفته حدودا ۳۰۰ میشه ولی حداقل تا دو سه ماه میتونید استفاده کنید و بنظرم اینکه یه خانوم برای خوشبو بودن دوماهی ۳۰۰ خرج خودش کنه چیز معقولیه‌‌‌..اگر ادکلن ام بخرید چه بهتر ولی من چیزایی رو میگم که خرج کمی داشته باشه.
از حموم که بیرون ا‌ومدید سریع مام بعد بادی اسپلش بزنید.و اگر لباسی دارید که حتی یه کوچولو بوی عرق میده سریع بشورید و بدون شستن استفاده نکنید‌.
اینجوری عمرا هیچوقت بوی عرق نمی‌دید

💢نکته ی بعدی آراستگی چه داخل خونه چه بیرون...منظور آرایش خیلی زیاد و زننده نیس.من خودم شخصا بابلیس چند مدل دارم ولی ی اتو موی کوچولو دارم تو دیجی کالا که زیر ۲۰۰ تومنه ولی خیلی قشنگ موهای منو کرلی میکنه.هروقت از حموم میام سشوار میکشم بعد موهامو نهایت ی ربع وقت میذارم با اتو مو فر میکنم و تا فرداش که برم حموم همیشه موهام کرلیه.
چه بیرون چه داخل خونه ی آرایش کوچولو لااقل در حد رژگونه و تینت لب داشته باشید.
یه سری اکسسوری بخرید اگر طلا ندارید و استفاده کنید.
اگر اهل کاشت ناخن نیستید همیشه ناخناتونو مرتب و یه اندازه کوتاه کنید.
کرم مرطوب کننده همیشه استفاده کنید پوست دستتون خراب نشه.

لباسایی که تو خونه تنتون میکنید اگر قصد خرید دارید از این به بعد لباسای گشاد و شلوارای زشت گشاد نخرید.سعی کنید لباس گل گلی از این مدلا که خیلی خانومیه انتخاب کنید.
تو خونه هربار پول دستتون اومد ی صندل بخرید رنگای مختلف تو خونه صندل پاتون کنید هم خوشتیپ تر میشید هم کف پاهاتون کثیف و خراب نمیشه

💢نکته ی بعد که خیلیم مهمه تمیزی پاها🙅‍♀️🦶
بچه ها با خودتون نگید حالا کی پاهامو میبینه 
باور کنید یه خانوم باکلاس هيچوقت کف پاهاش کثیف یا ترک خورده نیست.
کف سابی هزینه اش نسبتا بالاس من الان چندماهه کف سابی نمیرم 
اگر کف پاهاتون زبر شده برید داخل حمام آب ولرم یکم آبلیمو بزنید یکم شامپو بدن و ده دقیقه پاهاتونو بذارید داخلش 
بعد که پوست کف پا نرم شد ببخشید چندشه ولی ژیلت بکشید اینقد پوستای اضافی رو راحت میکنه که تعجب میکنید.بعد سنگ پا بزنید بعدم لیف می‌کشید.از حموم بیا بیرون اگر کرم ترک پا داری بزن اگر نداری وازلین بزن و صندل پات کن.
اینطوری کف پای همیشه تمیز داری.
اگر کف پاهات زیادی بد شده چند بار تکرار کن این کارو.

💢یه راه دیگه برای ادایی بودن اینه که اگر ماشین ظرفشویی ندارید به هیچ عنوان بدون دستکش ظرفشویی ظرف نشورید.جدا از اینکه چقد پوست دستتونو نابود می‌کنه کلا وقتی بدون دستکش و با اب داغ ظرف میشورید دارید جلوی شوهرتون جااار میزنید که عزیزم من سلامتیم و زیبایی دستام برام اهمیتی نداره☠️
پس از این به بعد حتی اگر شوهرتون بیرون بود و دستکش پاره شده بود زنگ بزنید بگید عزیزم دستکشا خراب شده لطفا بخر بیار.و تا نخریده ظرف نشورید.یا اگر زنی هستید که تا حالا از دستکش استفاده نمی‌کردید و خب طبیعتا اگر الان یهو گیر بدید بدون دستکش ظرف نمیشورم ممکنه شوهرتون بگه وا چش شده یهو.پس اول بشینید جلوش به دستتون نگاه کنید بگید وای از بس ریکا و آب داغ به پوست دستم خورده خراب شده برام دستکش بخر تا از این به بعد دستم کنم.

💢خب گزینه ی بعد برای بالا بردن انرژی زنانه و خانومانه رفتار کردن اینه که کاراتون و آروم انجام بدید و عجله نداشته باشید.فکر کنید یه خانومی که لباس گشاد کثیف تنش کرده با موهای بهم ریخته که با یه کلیپس خیلی کج و کوله گوجه ایش کرده بالای سرش و داره تند تند ظرف میشوره و غر میزنه و یه خانومی که لباس گلدار و صندل تنش کرده با موهای کرلی و مرتب بدن خوشبو.میره خیلی آروم پای سینک ظرفشویی همینجور ک داره زیر لب ی اهنگ برا خودش نجوا میکنه ریلکس دستکش‌ ظرفشویی رو برمیداره دستش میکنه و ظرفارو میشوره.کدومشون جذاب تره؟؟؟
کلا هربار حتی یه فنجون چایی می‌خورید سریع بشورش که کوهی از ظرف جمع نشه که بخوای یک ساعت وقت بذاری کمرتو داغون کنی و از خستگی شستن ظرفا غر بجون اهالی خونه بزنی.😁
پس یادتون نره آروم حرف بزنید آروم کاراتونو انجام بدید.این بزرگترین قدم برای ادایی شدنه

💢ببینید بچه ها یه سری وسایل هست مثل اسپری دوفاز مو -عطر مو-پد و ژل آرایش پاک کن-مرطوب کننده.اینا واقعا خیلی قیمت مناسبی دارن میتونید تهیه کنید.حتی اگر بازم شرایط مالی اوکی نبود هرماه یه کدوم و برای خودتون بخرید.اینطوری شوهرتون میفهمه شما هرچند یه مبلغ ناچیز ولی برای خودتون هرماه خرج دارید.بعد شما تصور کن روی میز آرایش یا کمد یا هرجایی که وسایل شخصیتو میذاری یه مرطوب کننده-وازلین برای کف پا-اسپری دوفاز برای موهات-مام-بادی اسپلش و ژل پاک کننده آرایش داری که همه ی اینا روهم قیمتش خیلی کمه ولی حس زنانتو بالا میبره.شب قبل خواب حتما مسواک بزن بعد بشین آرایش اگر داری پاک کن مرطوب کننده بزن یکم بادی اسپلش و بعد بخواب.هم یکم بخودت رسیدی هم به شوهرت یاد آوری کردی که به خودت توجه و رسیدگی میکنی.اینطوری مطمعن باش بیشتر بهت احترام گذاشته میشه.
یا از حموم میای حوله رو نپیچ دور سرت و وایسا به کار کردن.حتی اگر بچه داری به محض اینکه از حموم اومدی اگر بچت صدات زد بگو مامان من نیم ساعت کار دارم.موهام اگر خیس بمونه داغون میشه.برو سریع اسپری دوفاز بزن.موهاتو سشوار بکش.من که موهام بلنده یک ربع با اتو مو کرلی میشه.موهاتو حالت بده عطر مو بزن.بعد مام بادی اسپلش.بعد برو سراغ کارات...گلم به دیگران بفهمون که یه وقتایی اولویتت فقط و فقط خودتی

💢بچه ها کتاب بخونید.شاید بگید وای دستم بنده وای من با این همه مشغله کجا وقت میکنم کتاب بخونم.یا پولش و ندارم.ولی فایل پی دی اف اکثر کتابا رایگان تو تلگرام یا گوگل هست.وقتشم پیدا میشه.مثلا من هروقت میام نی نی سایت وقتمو الکی هدر بدم سریع نتو خاموش میکنم میرم سراغ کتاب.درحال حاضر دارم کتاب انسان خردمند و میخونم که خیلیم معروفه
بهتر نیس وقت ارزشمندمونو به جای اینکه تو تاپیک مادر شوهر و عروس که اکثرا فیک ان هدر بدیم بریم کتاب بخونیم که اطاعات عمومی مون بره بالا؟
فکر کن بچت میاد پیشت باهات صحبت کنه بعد ببینه داری کتاب میخونی.خیلی حس قشنگیه و فرهنگ سازی میشه تو خونواده.

حالا یه سری نکته های کوچولو میگم 
مثلا یکیش اینکه میرید خونه ی دیگران مهمونی چون الان ممکنه کفش تابستونی پاتون کنید و خب خیلی جالب نیس پا برهنه.قبل مهمونی یه صندل تمیز تو کیفتون بذارید.به محض رسیدن به خونه ی میزبان بعد از اینکه کفش و درآوردید سریع اینو پاتون کنید برید داخل.

مهمونی میرید حتما پیش شوهرتون بشینید 
حتی اگر خدایی نکرده باهم قهرم هستید اونجا رعایت کنید و نشون بدید که مشکلی ندارید.حالا نه که خونه ی مردم بچسبید بهم و سبک بازی نه آااا.ولی کنار هم بشینید و صداتون زد با جانم جواب بدید

موقع مهمونی رفتن هر مدل لوازم آرایش و لباس و اکسسوری که دارید سعی کنید بهترینش و استفاده کنید و بهترین ورژن خودتون باشید.چون ممکنه میزبان و مثلا تا چند ماه بعد نبینید و خب درست نیس یه زن شلخته از شما تو ذهنشون بمونه

مورد بعدی اینکه چه داخل خونه چه بیرون هیچوقت چیز سنگین بلند نکن حتی اگر بلند کردنش برات مثل آب خوردن بود..تو خونه مثلا میخوای زیر مبل و جارو برقی بکشی تاکید میکنم اصلا مخصوصا جلوی شوهرت یهو مبل و نده بالا...اولا اینکه شاید الان متوجه نشی ولی به مرور زمان بدنت و ستون فقراتت نابود میشه.بعدم تو یه خانوم شیک و باکلاسی.تو‌رو چه به بلند کردن وسایل سنگین😉

گلم تو کیفت همیشه بالم لب،یه بسته دستمال کاغذی جیبی،یه عطر کوچولو،مرطوب کننده ی کوچیک و عینک دودی داشته باش.

مورد بعدی مدل راه رفتنه.عزیزم شل راه نرو قوز نکن.صاف بایست حتی ن
اگر اعتماد به نفس نداری شبیه کسایی رفتار کن که با اعتماد به نفسن.به آشنا رسیدی خیلی شیک دست بده و یه لبخند ملیح گوشه ی لبت 
آروم صحبت کن 
آروم راه برو 
آروم غذا بخور 

در روز یه مقدار وقتتو ب خودت اختصاص بده 
صورتتو ماسک بذار 
موهاتو مدل بده 
پادکست گوش بده 
کتاب بخون 
خودتو زیادی وقف شوهر و بچت کنی باور کن بهت تقدیر نامه نمیدن