2777
2789

مشکل بینتون چیه؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

من تاپیکاتو خوندم انگار شوهرت دوستت نداره با اینکه شما از همه لحاظ سرتری 

خیلی سخته حس و حالت 

حتی نمیدونم چی بگم کمکت کنم 

ولی میتونی با مشاور صحبت کنی هم انلاین هست مثلا توی اسنپ و سایتای مختلف هم رایگان 

برات صلوات فرستادم عزیزم🥲♥️ایشالا آرامش و خوشبختی بهت رو بیاره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از جمعه اون هفته قهریم  تا الان یک کلمم حرف نزدیم یا نگاه نکردیم تو دعوا برای اولین بار دست روم بلند کرد و فحش های بدی داد بعد هشت سال 

به من گفت که وقتی دعوا میکردیم گفت برو دوست ندارم منم گفتم کسی که باید از این خونه بره تو هستی و خیلی چیزا و خودش رفت شب ساعت سه اومد خونه 

اینجا راجبش تاپیک زدم و حتی پر بازدیدم شد اگه میخوای دلیل دعوامون رو بدونی میتونی به تاپیکم بری بیشتر کاربران اینجا گفتن که چرا موندی برو خونه پدرت به نظر من کار درستی نیست ترک کردن خونه چون فایده ندارع و اینکه شوهرم منتظره غرور خودمو بشکنم و عذر خواهی کنم البته مقصر خودش بود نه من 

یک هفتست اصلا و اصلا حرف نزدیم نه زنگ زده نه بهم نگاه میکنیم فقط می‌دونم اگه برم عذر خواهی کنم دو برابر روم دست بلند می‌کنه عذاب میکشم از درون ولی باید به درسی بدم که دیگه از این چیزا نکنه صبر میکنم فقط صبر چاره ای ندارم 😔😔