پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه بابا ...یه تاپیک زد برای جهیزیه و لیست خرید جهیزیه گذاشت...کاربرا بهش گیر دادن و براش تاپیک های مختلف زدن که کارش درست نیست و....(واردحاشیه نمیشم)....بعدش ناراحت شد و رفت
نه بابا ...یه تاپیک زد برای جهیزیه و لیست خرید جهیزیه گذاشت...کاربرا بهش گیر دادن و براش تاپیک های م ...
نمیدونم در جریان تاپیکایی که زدن براش نیستم
اما تو همون تاپیک جهیزیه به یه کاربر گفت کنکور داره آبان ماه و نمیخواد بیاد سایت
ایدی تلگرام گرفت با دوستش اونجا ارتباط داشته باشه
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
اینجا جو خیلی عجیبی داره نمیدونم چرا ندیده و نشناخته و بدون اینکه کاربرا بهشون بدی کرده باشند نسبت ...
حسودن
من متوجه شدم فقط حسادت باعثشه مثل کاربر هارلی کویین
خیلی بهش گارد داشتن
همون که تو بیوش بود مصی هستم یک عدد نومزد دارم که..... چرا رفته؟
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!