2777
2789

شوهرم جدیدا کارش سنگین شده و من مدت زمان بیشتری تنهام. خیلی هم اینجا دوست و رفیق ندارم که باهاشون برم بیرون. شما برای اینکه سرتون گرم شه وقتی که تنهایین چیکار می‌کنین؟ اصلا این درسته آدم انقدر خودشو وابسته به حضور شوهرش کنه؟

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودم اینقدر شلوغم بیشتر از همسزم بیرونم.

وابستگی خوب نیست ابدا.خودت شخصیتت مستقله

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
تو بگو ببینم چیکار میکنی

چطور 

شما اوقات بیکاری و آزاد زیاد دارین؟ 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

دانشگاه میرم  یا کتابخونه 

یا با دوستام اوکی میکنیم بریم کافه یا استخر 

بازار میرم

یا پیاده رو میرم

باشگاه میرم

اگرم حوصله بیرون رفتن نداشته باشم خونه یا کیک میپزم چون عاشقشم یا فیلم دانلود میکنم ببینم 

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

سرگرم بچه و تمیز کاری خواب کتاب میخونم اینستا گردی 

وقت اضافه باشه میام سایت وقتی میاد هم بچه نگه می‌داره من میرم یک کلاسی هست آموزش میبینم

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
باشگاه برو اگه بچه نداری

باشگاه می‌رم هفته‌ای دوبار. تایم زیادی ازم نمی‌گیره به هر حال

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

ساعت ۷ صبح همسرم میره سرکار تا ۸ شب .. من ساعت ۱۰ تا ۱۱ میرم باشگاه میام فیلم میبینم ناهار میخورم یه چُرتی میزنم بیدار میشم کارامو میکنم تا شوهرم بیاد . هفته ایی دو بار هم میرم خونه مامانم

سرگرم بچه و تمیز کاری خواب کتاب میخونم اینستا گردی وقت اضافه باشه میام سایت وقتی میاد هم بچه نگه می‌ ...

کلاس چی؟ من جدیدا داشتم فکر می‌کردم برم شمع‌سازی. ولی چون دانشجو هم هستم یکم مرددم