2777
2789
عنوان

کسی این حس منو تجربه کرده

56 بازدید | 5 پست

سلام 

دارم گریه میکنم چون بچمو از شیر گرفتم ،

اولین و آخرین بار که بهش شیر دادم یاد میارم خیلی گریه میکنم ، میگه مامان می می دلم کباب میشه

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

کاملا عادیه
همه مادرا معمولا اینطورین این مرحله ی سختیه کاملا طبیعیه
یکم تحمل کن میگذره
واسه بچه خودته .. دندوناشو خراب میکنه شیرت
همه هم همینن نگران نباش
الان بچت دهنش خشک میشه
تو یه شیشه شیر آب ولرم بریز و یکم نبات توش حل کن بهش مرتب بده 

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                                          چنل تلگرامم : @espre_so

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاملا عادیههمه مادرا معمولا اینطورین این مرحله ی سختیه کاملا طبیعیه یکم تحمل کن میگذره واسه بچه خودت ...

بهش آبمیوه و شیر پاستوریزه میدم گلم ،خودشم داره کنار میاد و کمتر اذیت میشه اما خودم گریه ام میگیره که دیگه نمیشه بهش شیر بدم ،انگار اتصال قویی بود برا دوتامون

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
بهش آبمیوه و شیر پاستوریزه میدم گلم ،خودشم داره کنار میاد و کمتر اذیت میشه اما خودم گریه ام میگیره ک ...

خب خوبه کهههه
نترس بخدا همههه همینن
خودتم عادت میکنی دیگه مجبوری... 

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                                          چنل تلگرامم : @espre_so

خب خوبه کهههه نترس بخدا همههه همینن خودتم عادت میکنی دیگه مجبوری...

برام دعا کن ، کارم همش گریست ،چقدر مادربودن سخته