2777
2789
عنوان

زن داداش

97 بازدید | 11 پست

حدود دوسال است برادر بنده ازدواج کردن

و‌خودشون و‌خانومشون تازمان ازدواج ایناهستن

زن داداش بنده از روز عقد خونه پدرشون نرفتن

جدااز این مشکل اصلا درکارها کمک نمیکنن و انتظار غذای مجلل دارن بخدا خسته شدیم همش اینجا هستن و‌انتظار دارن

روزهایی که ماهم نیستیم اینجاهستم و برای خودشون به همه ی وسایل ما دست برد میزنن

غیر مستقیم که ازشون درخواست کمک میکنیم درکارها جنجال به پامیکنند

مثلا غذا باب طبعشون‌نباشه مرغ یا گوشت برمیدارن به مقدار زیاد 

ایا مشکل از من هست یا ایشون؟

راه حل😭😭

دوسال عقد خب چرا عروسی نمیکنن خونه خودشون برن 

یا می‌خوان کلا با شما زندگی کنن

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرار هست تا کی بمونن ؟ اگر قرار بر اینه که اونجا زندگی کنن باید با زبون خوش و بدون جبهه گرفتن توجیهش کنین . مستقیما به خودش بگو مثلا : عزیزم میشه امشب تو شام درست کنی ؟ من سر درد دارم ! 

این یه مثاله عزیزم اما سعی کن از در دوستانه با خودش وارد بشی . تیکه و طعنه هم نزن مستقیما بهش بگو 

این نظر منه گلم 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
قرار هست تا کی بمونن ؟ اگر قرار بر اینه که اونجا زندگی کنن باید با زبون خوش و بدون جبهه گرفتن توجیهش ...

نه قرار نیست بمونن انتظار خرید خانه دارن

بازبون خوش هم گفته شده متاسفانه نمیکنند

یا مثلا بگو عزیزم من با تو دیگه تعارف ندارم شما هم جز خودمون هستی امروزو حاضری بخوریم مثلا کوکویی چیزی .

این رو بهش برسون که شما با اون حس صمیمیت داری و ایشون جز خانواده شدن . 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه