2777
2789

یکی از اقوام نزدیکمون امسال یازدهمه 

دیشب دیدم داره گریه میکنم خونشون مهمونی بودیم پرسیدم آجی (من بهش آجی میگم چون خیلی با هم صمیمیم هستیم )چی شده برگشته میگه این همه روی ۶تا درس نهایی وقت گذاشته و تاریخ و انسان و محیط و این درسها که نهایی نیست رو نخونده 

ریاضی و فیزیک همه که نهایی نیست رو فقط فرمول تستی و راه های تستی خونده و تست زدم

بچه ام کلی گریه کرد و ناامید بود الانم الانم حالش خوب نیست میگه من نمیتونم برسونم زمانم خیلی کمه همش میگه عقبم

تروخدا بگید چی بهش بگم که آروم بشه و اینکه فوق العاده استرسی هست

درسش خوبه و نمونه درس میخونه ولی الان اصلا انگیزه نداره دیگه

آخه خاک بر سرشون کنن که با روح و روان داشن آموزا بازی میکنن

دلم برای همشون میسوزه بخدا گناه دارن همینجوری زیر فشار هستن اینا هم دارن بد تر میکنن

اون همه دهم استرس کشیدن آخرش برداشته شد و هیچی به هیچی

خاشاک برسر بی لیاقتشون که چنین پستی رو دادن که مثل دیوانه ها میگیرن میخوابن بیدار که میشن نظرشون عوض میشه

همین کنکور بچه هارو نابود میکنه😭روحی اذبت میشن کاش نبود.دخترخاله های من دوقولوان فقط کنکوری همین دوتارو داریم بمیرم براشون خیلی عذاب میکشن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

همین کنکور بچه هارو نابود میکنه😭روحی اذبت میشن کاش نبود.دخترخاله های من دوقولوان فقط کنکوری همین دو ...

بخدا دلم براشون خونه دوران ما یک کنکور می‌دادیم راحت می‌شدیم الان اصلا معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا دلم براشون خونه دوران ما یک کنکور می‌دادیم راحت می‌شدیم الان اصلا معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن

بعدش نهایی دوباره کنکور دوم خیلی سخته من نگران روحیه هاشونم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

میفهمم خانواده باید حمایتشون کنه از نظر عاطفی و‌بار از دوششون برداره

آخه خانوادش هم خیلی متوجه این داستانا نیست و تو باغ کنکور نیست۲۰ الی۳۰سال پیش کنکور دادن والا چه می‌فهمن کنکوری الان چه جوری شده

بهش بگو تو ادم خیلی مسئولی هستی که تو این سن فکر ایندتی خیلیا اصلا براشون مهم نیست

و دوما که خیلی مهمه این وضعیت فاجعه باری که رخ داده برای همه یازدامی هاست مطمعن باش ۹۰درصد همین وضعیتو دارند

بهش بگو (از طرف خودت)

من میدونم موفق میشی و میتونی تمام تمرکزتو بزار 

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

آخه خانوادش هم خیلی متوجه این داستانا نیست و تو باغ کنکور نیست۲۰ الی۳۰سال پیش کنکور دادن والا چه می‌ ...

اکثرا همینن

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

مگه میشه ؟ ما هم‌بیست سال پیش کنکور دادیم

من منظورم با شما نیست عزیزم

اون موقع نمیگم کنکور راحت تر بود اصلا قصد قضاوت ندارم ولی شرایطش زمین تا آسمون با الان فرق داره

واقعا مزخرف شده زمان ما یک کنکور با تاثیر قطعی و درسای مشخص  بود. دیکه از اول دبیرستان تکلیفمون مشخص بود. الان هردفعه کانال خبررو باز میکنم یک هبر راحع به قوانین کنکور عست.

الهی بمیرم براشون چقدر بدبختی و سختی میکشن و هیچ کس درکشون نمیکنه

خدانکنه گلم تنت سلامت باشه دعا کنیم بگذره براشون فقط

بهش بگو تو ادم خیلی مسئولی هستی که تو این سن فکر ایندتی خیلیا اصلا براشون مهم نیستو دوما که خیلی مهم ...

چشم حتما 

بخدا خیلی دلم براشون میسوزه امروز میخوام برم باهاش صحبت کنم که یک دفعه خودشو نبازه