2777
2789
عنوان

دلم میخواد به شوهرم خیانت کنم

917 بازدید | 42 پست

منو بازیچه کرد ..منو خوار کرد ..بدبختم کرد یکی دیگه رو زد تو سرم ..من با زیبایی و جایگاهی که داشتم همش حیا میکردم حتی نگاهی به کسی ننداختم..امروز چیزایی ازش فهمیدم که حالم از خودم بهم میخوره که خودمو اسیر این حیوون کردم ..دلم میخواد بدونه من از کسی کمتر نیستم ..منم میتونم کسیو عاشق خودم کنم💔 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام قشنگ من،میدونم دلت شکسته و پری از همه چی،ولی ازت میخوام لطفا به حرفام فکر کنی،اینکه بهش خیانت کنی پس چه فرقی با همسرت داری؟ شما ذات پاکت بهت اجازه اینکارارو نداده،میدونی اگر بهش خیانت کنی خودت در درجه اول چقدر بهت فشار روحی وارد میشه و عذاب وجدان میگیری؟

وقتی یه سگ تو رو گاز میگیره توام گازش میگیری؟ 

وقتی ازش بدت میاد و حس میکنی زندگیت به بن بست رسیده باید جدا بشی نه خیانت 

بعد طلاق گرفتن برو با یکی بهتر و سرتر رل بزن یا ازدواج کن نه اینکه الان تن و بدن خودتو بریزی تو کثافت 

کار های پدر مادر رو آینده بچه ها هم تاثیر داره حتی الان بچه نداشته باشی فردا بچه دار بشی بزرگ بشه میگن اونو ول کن بابا ننش خراب بود دیگه ببین خودش چیه

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی