نامزد نیس
۵ ماهه با همیم ، بشدت عاشقمه ، اجازه نمیده حتی ی لحظه ناراحت بشم یا سو تفاهمی برام پیش بیاد ، الان بالای ۲۰ بار قهر کردیم که بیشترم تقصیر منه و امکان نداره دو سه روز بعد نیاد به ی بهانه ای پیام نده ، به ذره ذره وجودم توجه میکنه ب رنگ لباسم ، ناخونم مدل مو و .... راجب همه چیز ک در مورد منه حواسش هست و نظر میده ، بشدتتتت متعهده ، هررر دختری رو بگم انفالو کن بلاک کن قطع ارتباط کن نرو خونشون و ... همشو اجرا میکنه میگه فق حس و رضایت تو مهمه برام ، با بقیه دخترا خیلی خشک و رسمی برخورد میکنه
ولی ی ویژگی بد داره من دختر پستقل و آزادیم در پوشش و رفت و آمد و تو اجتماع بودن و اون خیلی حساسه رو ارتبلط من با ادمای اجتماع حتی کاری رو پوشش من من زیاد پوششم باز نیس فوقش روسری نپوشم یا مچ پام مشخص باشه و اکن اینقد حساسه ک حتی درک پوشش بدون روسری رو نداره ی کم هم زورگو و مرد سالاره
از روز اول ب چشم دوست دختر نگاهم نکرد تاحالا راجب ازدواج صحبتی نکردیم ولی طوری رفتار میکنه ک انگار مسئله جدیه و باید ب ازدواج ختم شه.
نظرتون چیه ؟ مهم ترین ویژگیش برام توجهیه ک بهم داره ولی این حساسیتش میترسم شکاک بودن باشه حتی و منو میترسونه