2777
2789
عنوان

چیزی به اسم عشق وجود نداره

64 بازدید | 5 پست

به نظرم همش چرته 

من تا زمانی که از حق و حقوق خودمون و وظیفامون خبردار نباشیم و عقده کودکی هم نداشته باشیم نمیتونیم کسیو دوست داشته باشیم

کدوممون عقده نداریم از کودکی ؟ هممون زجر کشیدیم! کدوممون از حق و حقوق و وظایف تو رابطه ها (خانوادگی باشه عاشقانه باشه) خبرداریم؟ هممون ناآگاهیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا عقده ای بودن و دوران کودکی سخت بیشتر شخصیت وابسته و عاشق ازت میسازه

مثلا فکر کن پر از عقده ای حالا مادر شدی(بهت خوش نگذشته و محبت پدر نداشتی)

ببینی بچت داره خوش میگذره بهش پدرش بهش محبت می‌کنه تو سکته می‌کنی از حسادت و عقده و یک مادر خیلی بدی میشی! همچین مادری مادره واقعا؟؟؟

اونی که تو گفتی عشق نیست وابستگیه 

عشق یعنی یک نفر برات ارزش داشته باشه و اگه طرف ناراحت باشه تو هم ناراحتی! یعنی هم نسبت به همسرت هم به بچت 

هر چقدر هم بگی بابا من برخلاف پدر و مادرم رفتار میکنم آخر یه روزی عقده ها میزنن بیرون 

مایی که از طرف پدر و مادر دوست داشته نشدیم پس نمیدونیم دوست داشتن چیه و نمی‌تونیم خودمو درمان کنیم مگه اینکه کتاب بخونیم آگاهی پیدا کنیم و بریم تراپی 

در غیر صورت بلد نیستیم کسیو دوست داشته باشیم

مطمئن هم باش آدما ۹۰ درصد رفتاراشون شبیه پدر و مادرشونه 

حتی خط فکریشون هم شبیهونه!

از بس تو کودکی عقده ای کردنکه هر محبتی شوهرمون می‌کنه خدارو شکر میکنیمبی منت بهمون پول میده تفریح می ...

ولی نمیتونیم عشق بورزیم خودمون مادر بشیم عین پدر و مادرمون میشیم همونقدر بد

مثلا فکر کن پر از عقده ای حالا مادر شدی(بهت خوش نگذشته و محبت پدر نداشتی)ببینی بچت داره خوش میگذره ب ...

اینجوری نیست که هر مادر عقده ای برای بچش خوبی نخواد
این رو چون دیدم میگم
وابستگی هم نوعی از عشقه، اگر هر دو رو معنی کنیم میبینیم زیاد متفاوت از هم نیستن